21. 1. 2014.

Don Broco #video dnevnik sa turneje

Možda i najpopularniji alt.rock bend u Britaniji, Don Broco su napravili kratak rezime svoje zimske turneje. U prvoj kompilaciji snimaka možete videti dešavanja na bini ali i pre i posle nastupa benda.
Njihov singl "You Wanna Know" je po mnogima proglašen za pesmu godine u Engleskoj. Nezvanično novi album Don Broco nas očekuje na jesen ove godine.




povezane vesti:
Don Broco novo izdanje #video
Don Broco nov spot VIDEO

Vraćaju se The Haunted #audio

Švedski metal bend The Haunted su postavili pesmu "Eye Of The Storm", prvi novi materijal posle izdanja 'Unseen' iz 2011. Novi singl sadrži tri pesme "Eye Of The Storm", "Infiltrator", i "My Enemy". Pored osnivača Patrik Jensen-a na gitari u bendu su i Jonas Björler bas gitara, Adrian Erlandsson na bubnjevima (originalan član, svirao sa njima od 1996. do 2003.) i Ola Englund gitarista (novi član, poznat po radu sa Six Feet Under). Na mesto pevača je još jedan povratnik Marco Aro, bio član The Haunted od 1999. do 2003. i snimio dva abuma sa njima.

Novi singl je u prodaji od 20. januara, izdavač je Century Media Records.


Kvelertak "Evig Vandrar" uživo #video

Kvelertak su nastupali i osvojili nagrade na norveškoj dodeli nagrada Spellemannsprisen. 2013. je bila više nego uspešna godina za ovaj izuzetno originalan bend, objavili su drugi album 'Meir' i obišli čitavu Evropu i Ameriku na turneji koja još uvek traje. Singlovi "Buane Brenn", "Kvelertak" i "Evig Vandrar" su postali pravi radijski hitovi. Više o bendu možete saznati preko mikerecenzije u linkovima ispod spota.

U izvođenju pesme "Evig Vandrar" pomogli su im Morten Abel (popularni norveški pop pevač) i Thomas Dybdahl (norveški kantautor).



povezane vesti:
Kako izgleda kada ste na Kvelertak koncertu #video
Kvelertak uživo na krovu #video
Kvelertak uživo sa split izdanja #video

The Exploited novi album posle 11 godina #vesti

Pred kraj 2014. pojaviće se novi The Exploited album, prvi posle jedanaest gosina pauze. Bend je potpisao za Nuclear Blast i ovo će biti njihov deveti album. Trenutno su u bendu Wattie Buchan - vokal, Irish Rob - bas, Willie Buchan - bubnjevi, Matt Justice - gitara. 
Nov izdavač benda će tokom ove godine objaviti reizdanja prethodna tri albuma: 'Beat The Bastards', 'Fuck The System' i 'The Massacre'. Diskovi će se pojaviti 14. marta u proširenim izdanjima sa bonus pesmama.

We Came As Romans - Hope uživo #video

We Came As Romans snimljeni uživo na koncertu u Nemačkoj tokom 2013. "Hope" je jedan od singlova sa izuzetno uspešnog 'Tracing Back Roots' albuma. U 2014. bend nastavlja sa živim nastupima, uskoro su ponovo u Evropi na Rock Sound Impericon Exposure Tour-u sa bendovima Chunk! No, Captain Chunk!, The Color Morale i Palm Reader.




povezane vesti:
We Came As Romans akustično #video
We Came As Romans "Never Let Me Go" #video #premijera
We Came As Romans osvajanje Evrope #video

Preslušajte novi Of Mice & Men album #stream

'Restoring Force' treći album američkog metalcore-a Of Mice & Men, zvanično će se pojaviti 27. januara za Rise Records.

Album možete naručiti na ofmiceandmenofficial.com


povezane vesti:
Of Mice & Men - Bones Exposed #audio #premijera
Probajte nešto novo - Of Mice & Men