24. 10. 2014.

Butcher Babies novi "strašni" spot "They're Coming..." #video #premijera

Bliži se praznik Noć Veštica tako da su Butcher Babies bili inspirisani tom tematikom kada su snimali spot za novi singl "They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!". Pesma se nalazi na EP-u 'Uncovered' i obrada je benda Napolean XIV, po izboru pevačice Carla-e Harvey. Album sadrži pet obrada i svaku je odabrao drugi član benda. Pored ove nalaze se obrade The Osmonds, ZZ TopSuicidal TendenciesS.O.D.


Black Veil Brides još novih pesama #video

Deliće novih pesama sa istoimenog Black Veil Brides albuma možete pronaći u linkovima ispod. Takođe možete preslušati i novi singl "Goodbye Agony" koji je bend predstavio na radio stanicama ali još uvek ne postoji zvanični snimak na internetu, spot preuzet sa privatnih youtube stranica.


Probajte nešto novo - Beautiful Bodies #video #premijera

Rise Records imaju Pvris ali Epitaph ima Beautiful Bodies. Dve konkurentske izdavačke kuće neretko imaju slične bendove među svojim izdanjima, ovoga puta "borba" počinje za tron electro rock sastava sa pevačicom (kako ovo glupo zvuči!).

I PvrisBeautiful Bodies postoje već nekoliko godina i imali su uspeha u svojim nezavisnim izdanjima, samo što su Rise Records puleni već postali značajno ime novog muzičkog talasa u Americi dok Epitaph-ovi potpisnici tek treba da se dokažu.

Beautiful Bodies su više zanimljivi zbog priče o njihovom nastanku nego zbog muzike koja više naginje ka pop-punk-u (Paramore, Avril Lavigne) nego ka eksprimentalnom dance rock-u kako se predstavljaju. Gitarista Thomas Becker je advokat ljudskih prava koji je živeo Boliviji gde je vodio proces protiv predsednika te zemlje. Paralelno sa svojim pravim zanimanjem on je sa pevačicom Alicia Solombrino i basistom Luis Arana počeo da piše pesme koje su kasnije postale deo Beautiful Bodies materijala.


Foo Fighters nova pesma "The Feast and the Famine" #video #premijera

Dan pre premijere druge epizode serije 'Sonic Highways' na HBO kanalu, Foo Fighters su predstavili pesmu "The Feast and the Famine". Pesma je napisana i snimljena u Washington-u i spot za istu će biti prikazan na kraju epizode.