22. 10. 2014.

Enter Shikari nova pesma "The Last Garrison" #video #premijera

Enter Shikari su predstavili pesmu "The Last Garrison" koja će se naći na njihovom novom albumu 'The Mindsweep'. Disk će se zvanično pojaviti 19. januara ali već može da se naruči preko njihovog sajta u različitim pakovanjima.

"The Last Garrison" je možda najmelodičnija pesma koju su Shikari snimili. Imaju oni i balada na svojim albumima ali ova nova je izuzetak jer u njoj nema standardnog besa koji je kao zaštitni znak ovog benda. Uvek delom u elektronici, ovog puta su ušli malo duplje jer je ovo jedna prava dance rock numera.


Young the Giant uživo u prirodi #video

Young the Giant su snimili akustičnu verziju svoje pesme "Anagram" u parku Angeles National Forest u južnoj Kaliforniji.


Nešto drugačiji Bastille #video #premijera

"Torn Apart" je prvi singl sa novog mini albuma 'VS.', treći nastavak mixtape serijala 'Other People’s Heartache'. Pesma je potpisana kao Bastille vs. Grades vs. Lizzo.


Defeat The Low "Turn to Hate" nova pesma #video #premijera

Treća pesma koju možemo preslušati sa debi albuma za amerikance Defeat The Low. Album 'A Nervous Smile' je u prodaji od 18. novembra.


Foo Fighters najava druge epizode 'Sonic Highways' #video

Počelo je emitovanje HBO serije 'Sonic Highways' u kojoj pratimo kako su Foo Fighters snimali svoj novi album. Prva epizoda je obradila muzičko nasleđe Čikaga i izvođače kao Buddy Guy, Cheap Trick ali i relativno nepoznate Naked Raygun. Dokumentarac je podeljen između priče o legendama grada u kome se nalaze i onih koji su inspirsali Grohl-a da se bavi muzikom. "Something From Nothing" prva od osam pesama koje su Fighters-i snimili emitovana je na kraju epizode.
Druga epizoda će se baviti pevačevim rodnim Washington-om i indie go-go izvođačima ali i hardcore legendama Bad Brains.


Fearless Vampire Killers novi spot "Batten Down The Hatches" #video #premijera


Novi spot za Fearless Vampire Killers snimljen je na nedavno završenoj turneji sa Black Veil Brides. Pesma "Batten Down The Hatches" se nalazi na njihovom novom izdanju 'Unbreakable Hearts' koje će biti u prodaji od 3. novembra.


Preslušajte novi Rancid album #stream

'...Honor Is All We Know' je osmi studijski album američkih punk-era Rancid. Producent je Brett Gurewitz (Bad Religion). Objavljen je za Hellcat dok distribuciju radi Epitaph.