21. 5. 2015.

We Came As Romans novi album... #video

We Came As Romans su postavili trejler u trajanju od 15 sekundi. Najava za novi album i prvi singl. Za sada bez konkretnih informacija.


I Prevail obradili Taylor Swift za Punk Goes Pop Vol. 6 #video #premijera

Punk Goes Pop Vol. 6 reizdanje albuma će sadržati tri bonus pesme.
Pvris su obradili "Chandelier", u originalu SiaIce Nine Kills "Animals" od Maroon 5. A Taylor Swift je dobila metalcore tretman u verziji pesme "Blank Space" u izvođenju I Prevail, pogledajte spot u linku ispod.


Foo Fighters otpratili Letterman-a u penziju #video

Posle 33 godine i 6028 emisija, ikona američke televizije David Letterman je po poslednji put bio voditelj talk show programa Late Night.
Proteklih meseci uz mnogo suza mnogi poznati glumci, političari, muzičari su se oproštali od ove kultne emisije. Jimmy Kimmel konkurent sa ABC Network je otkazao svoju emisiju u znak poštovanja prema čoveku zbog koga je i on sam postao voditelj ovakvog programa. Prethodne noći stari prijatelj Letterman-a glumac Bill Murray je bio poseban gost. U poslednjem Late Show-u nije bilo posebnih gostiju, uz dosta isečaka iz prethodnih trideset godina i prisećanja svih gostiju, emisiju su zatvorili Foo Fighters. Prijateljstvo između Dave Grohl-a i David Letterman-a traje već dugi niz godina. Worldwide Pants producentska kuća u vlasništvu komičara je stala iza 'Sonic Highways' tv serije koju je bend snimio kao dokumentarac.
Kada se Letterman vratio sa operacije srca Foo Fighters su otkazali turneju samo da bi ispunili njegovu želju i odsvirali "Everlong", danas su se ponovo popeli na binu u Ed Sullivan Theater i ponovo odsvirali tu pesmu. Obratite pažnju na drhtav glas Dave Grohl-a.
Od jeseni na CBS-u na mesto David Letterman-a će sedeti Stephen Colbert.