29. 7. 2016.

Descendents 'Hypercaffium Spazzinate' na preslušavanje #stream

Novi album za punk legende Descendents. 'Hypercaffium Spazzinate' dolazi dvanaest godina od prethodnog 'Cool to Be You'. Recenziju pročitaj ovde, album preslušaj u linku ispod.


Storm the Sky "Medicine" #video #premijera

Storm the Sky su objavili spot za "Medicine" čija se radnja nadovezuje na "Lilac". To je poslednji singl pre objavljivanja albuma 'Sin Will Find You' 5. avgusta. Novi spot pogledaj u linku ispod a sve prethodne pronađi na mikerecenzije u povezanim vestima.


Lonely The Brave "Comfortably Numb" (Pink Floyd) #video #premijera

Lonely The Brave su objavili svoju verziju Pink Floyd hita "Comfortably Numb". Spot je snimljen uživo u Glasshouse studiju. Ovo je jedan od bonusa koji će se naći na EP-ju 'Dust & Bones'. U prodaji od 12. avgusta.


Vans Warped Tour: Motionless In White, In Hearts Wake, Atreyu... #video

Motionless In White, Old Wounds, Ice Nine Kills, In Hearts Wake, Atreyu, Emarosa...
Novi intervjui i snimci sa nastupa bendova na ovogodišnjoj Vans Warped turneji. Više u linkovima ispod.


My Chemical Romance “Welcome To The Black Parade” neobjavljena verzija #video #premijera

My Chemical Romance su objavili demo verziju hita “Welcome To The Black Parade”. Pesma nosi naziv "The Five Of Us Are Dying" i zapravo je ranija verzija i razlikuje se od one koja je snimljena za album. To je jedan od bonusa koji će se naći na reizdanju albuma 'The Black Parade', najavljan za 23. septembar.


Steven Battelle objavio pesmu "Steven Battelle" #audio #premijera

Nije baš uobičajeno da solo izvođač nazove pesmu svojim imenom, ali kada su to mogli Iron Maiden, može i Steven Battelle. Drugi singl za njega kao samostalnog umetnika, prethodni "Jump" je jedan od najboljih singlova ove godine. Muzički ovo je drugačije od njegovog rada sa LostAlone. Produkciju je radio Dan Weller, preslušaj "Steven Battelle" u linku ispod.

Hellions - Opera Oblivia #recenzija

UNFD
2016

Hellions su veoma drugačiji od ostalih sa australijske scene. Ono što oni sviraju može da se nazove hardcore ali je mnogo više od toga. Posle izuzetnog 'Indian Summer', objavljenog prošle godine, dobili smo album koji je u svemu ambicionzniji. Njihovo treće izdanje 'Opera Oblivia' je savršen spoj različitih stilova, pesama koje zrače optimizmom, deluju preteće, mogu da vam vrate osmeh na lice ili da vas rastuže.