10. 7. 2014.

Rise Against predstavili 'the Black Market' #video

Sve što vas interesuje o novom Rise Against albumu možete saznati od članova benda u video klipu dole. U petnaest minuta su se našli intervju o nastanku ploče, snimanju i pisanju pesama upotpunjeni snimcima iz studija.

The Word Alive spot za "Lighthouse" #video #premijera

"Lighthouse" je možda i najveći hit u karijeri The Word Alive. Njihov novi album 'Real' je već u prodaji a možete ga preslušati besplatno na mikerecenzije (u linku dole). Do sada su objavili tri singla "Lighthouse" je četvrti.

Papa Roach završili snimanje novog albuma #vesti

'F.E.A.R. (Face Everything And Rise)' je ime novog Papa Roach albuma. Njihov osmi album će se pojaviti početkom 2015. za Eleven Seven Music. Sniman je u Las Vegas-u u The Hideout Recording Studio sa producentom Kevin Churko-m.

Breathe Carolina na Warped-u #video

Breathe Carolina su postavili prvi video dnevnik sa ovogodišnje Vans Warped turneje. Jedan od popularnijih izvođača na ovogodišnjem festivalu predstavljaju pesme sa njihovog četvrtog albuma 'Savages' (možete ga preslušati na mikerecenzije u linku dole) objavljenog za Fearless Records aprila.


Lonely The Brave snimili spot u Ukrajini "Backroads" #video #premijera

"Backroads" je sigurno jedna od najboljih pesama koje ćete čuti ove godine. Emocije koje su Lonely The Brave u iskažu snimajući numeru uspešno su prenesene u novom spotu. Koncept je bio da prikažu tragični događaji koji se dešavaju u Evropi. Sam spot je snimljen u Kijevu u Ukrajini. Akteri spota nisu glumci već prijatelji benda i režisera Greg Davenport. Više o snimanju možete saznati na lonelythebrave.com/backroads

Novi Lonely The Brave album 'The Day's War' najavljen je za 1. septembar preko Hassle Records.