12.06.2017.

CKY audio premijera "Head For A Breakdown"

Još jedan singl za povratnike CKY. "Head For A Breakdown" najavljuje novi album 'The Phoenix' koji je u prodaji od 16. juna. Ostale singlove pronađi na mikerecenzije.


The Killers najavljuju "The Man"

U sredu (14. jun) The Killers objavljuju singl "The Man" koji će najaviti njihov novi album. Na turneji koja je u toku oni su debitovali novu pesmu "Run For Cover", snimak pronađi u linku ispod. Ovo će biti peto studijsko izdanje benda iz Las Vegasa, prethodni 'Battle Born' (recenzija) pojavio se 2012. godine.


Volbeat "Black Rose" crtani film

Volbeat su "Black Rose" snimili kao duet sa Danko Jones-om, pesma se nalazi na prošlogodišnjem albumu 'Seal The Deal' (recenzija). Spot je urađen kao kratki animirani film, pogledaj ga u linku ispod,


Oceans Ate Alaska novi spot "Escapist"

Oceans Ate Alaska nastavljaju sa objavljivanjem materijala koji će se naći na novom albumu 'Hikari'. Njihov drugi studijski album, dve godine od debija 'Lost Isles', biće prvi na kome je vokale snimio Jake Noakes i pojaviće se 28. jula za Fearless. "Escapist" je drugi singl, spot pogledaj u linku ispod, prvi "Covert" pronađi na mikerecenzije.

Obey The Brave o problemima tokom snimanja 'Mad Season' albuma

U linku ispod pogledaj kraći dokumentarac o svemu šta se dešavalo tokom snimanja novog albuma 'Mad Season' za Kanađane Obey The Brave. Izdanje može da se presluša na blogu a ovde pročitaj recenziju. Više u linkovima ispod.