24. 7. 2013.

Kreator uživo DVD #video #vesti

Nemačke trash legende Kreator krajem avgusta objavljuje novi koncertni album. 'Dying Alive'. Izdanje će biti dostupno na svim zastupljenim formatima CD, DVD, Blu-Ray, LP, u više različitih pakovanja i limitiranih izdanja sa gomilom bonus materijala.

Koncert je sniman sa 24 kamere 22. decembra 2012 u Nemačkoj na turneji 'Phantom Antichrist' albuma. DVD/Blu-Ray sadrži 20 pesama i dokumentarac kao i spotove.



Asking Alexandria novi, skupoceni #video

Asking Alexandria su se poprilično otrošili prilikom snimnja novog spota za pesmu "The Death Of Me". Polugole devojke u slot mašinama kao na omotu novog, trećeg albuma 'From Death to Destiny'. Režiju ponovo potpisuje Frankie Nasso, za produkciju se pobrinuo Ash Avildsen osnivač Sumerian Records koji će i objaviti album. Pevač Danny Worsnop čak ima i malu ulogu u spotu.



povezane vesti: 
Asking Alexandria nova pesma #KillingYou #audio 
Asking Alexandria kako zvuči novi album #audio
Asking Alexandria “To The Stage” uživo #video

Jimmy Eat World uživo kod Conan-a/iTunes session #video #vesti

U emisiji Conan O'Briena na kablovskom kanalu TBS, Jimmy Eat World su odsvirali naslovnu numeru svog novog albuma 'Damage'. Obrada Taylor Swift "We Are Never Ever Getting Back Together" je snimljena kao ekskluziva web stranice emisije. Inače obradu popularne pop/country pevačice bend često izvodi na svojim nastupima i ona će se naći i na iTunes Session EP-ju. Osam pesama je snimljeno uživo i to ovim redosledom:
1. Damage
2. Appreciation
3. Kill
4. Goodbye Sky Harbor
5. Chase This Light
6. I Will Steal You Back
7. For Me This Is Heaven
8. We Are Never Ever Getting Back Together



povezane vesti: 
Jimmy Eat World - Damage #recenzija
Jimmy Eat World kod Kimmel-a VIDEO

AFI detalji 'Burials' albuma #vesti

Album će nositi naziv 'Burials' datum izlaska je 22. oktobar, izdavač Republic Records i to je možda i najvažnija vest ove nedelje!!! Posle više od četiri godine pauze popularni punk/post-hardcore velikani se vraćaju na muzičku scenu. Posle niza kratkih klipova u kojima nisu otkrivali previše AFI su objavili prvu pesmu sa njihovog devetog izdanja, singl "I Hope You Suffer" (možete ga preslušati ovde).

O novom albumu Davey Havok - pevač je izjavio: "Ovo je ploča o tišini, o pogrebima i pogrebima koji su posledica tišine. O izdaji, okrutnosti, slabostima, strepnji, panici, očajanju, povredama i gubitku. I u tome je besramno iskrena i odlučno neoprostiva."

Sve u svemu baš nas i ne očekuje veseo album. Ali zato i volimo AFI!!!



povezane vesti:
Konačno nova AFI muzika #audio
10 pankera koji su bogatiji nego što mislite
AFI novi promo #video