20. 1. 2017.

Preslušaj Palisades novi album #stream

Od danas je u prodaji istoimeni Palisades album, treći u njihovoj karijeri. Recenziju pročitaj ovde. Preslušaj izdanje u linku ispod.


Frank Carter & The Rattlesnakes ‘Modern Ruin’ na preslušavanje #stream

Modern Ruin’ je drugi album za Frank Carter-a i njegov bend The Rattlesnakes. Recenziju pročitaj ovde, izdanje preslušaj u linku ispod.


Modestep i neverovatni "Living For The Weekend" #video #premijera

Šta reći o novom Modestep spotu? Pa veoma je realan, to je sigurno! "Living For The Weekend" je prvi singl posle duže pauze za britanski electro sastav. Novi album u novoj godini, što da ne!


The Maine prvi singl "Bad Behavior" #video #premijera

The Maine su završili snimanje novog albuma i objavili "Bad Behavior". Prvi singl najavljuje izdanje 'Lovely, Little, Lonely,' koje će se pojaviti 7. aprila. Bend je najavio svetsku turneju, krajem marta su u Evropi, onda Amerika, Azija...


Falling In Reverse drugi singl "Loser" #video #premijera

Falling In Reverse su zvanično objavili drugi singl sa narednog albuma. "Loser" je već poznata fanovima jer je izvode uživo na koncertima. Novi album, nazvan 'Coming Home' pojaviće se 7. aprila.


Lower Than Atlantis vam nude "Boomerang" #video #premijera

"Boomerang" je novi singl za Lower Than Atlantis sa njihovog narednog albuma 'Safe In Sound'. Izdanje je u prodaji od 3. februara. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Mallory Knox objavili "Better Off Without You" #video #premijera

Još jedan singl za Mallory Knox. Njihov novi album 'Wired' pojaviće se u prodaji od 10. marta. Preslušaj "Better Off Without You" u linku ispod.