27. 7. 2016.

Pierce The Veil spot za "Circles" #video #premijera

Pierce The Veil su objavili spot za singl "Circles" sa 'Misadventures' albuma. Spot je prvo bio MTV i Vevo ekskluziva za Ameriku pa je malo kasnio u ovim delovima sveta. Pesma čiji je tekst nastao kao reakcija na terorističke napade u Parizu dobila je veoma humoristični spot.


Bastille predstavili novu pesmu "Fake It" #stream

U emisiji kod Zane Lowe-a na Beats1-Radio, Bastille su premijerno objavili novu numeru "Fake It". To je drugi singl albuma 'Wild World' koji će se pojaviti 9. septembra. Intervju sa Dan-om i novu pesmu preslušaj u linku ispod.


Vans Warped Tour sa Issues, Every Time I Die, Capsize... #video

Masked Intruder, Teenage Bottlerocket, Capsize, Oceans Ate Alaska, Gideon, Issues, 3OH!3, Sleeping With Sirens, Every Time I Die, Palaye Royale, Jeffree Star... To su neki od benova koje ćete pronaći u novim izveštajima sa Vans Warped Tour-a.



All Time Low "Something's Gotta Give" iz Wembley-a #video #premijera

All Time Low su predstavili "Something's Gotta Give" snimljenu na koncertu u Wembley Areni. To je deo DVD izdanja 'Straight to DVD II: Past, Present And Future Hearts' koje će se pojaviti 26. avgusta.


coldrain objavili "Fire In The Sky" spot #video #premijera

coldrain su postavili spot za singl "Fire In The Sky" snimljen na uživo japanskoj turneji, bend je trenutno na Vans Warped Tour-u. Album 'Vena' pojavio se krajem prošle godine i može se preslušati na mikerecenzije. Pogledaj spot u linku ispod.