12. 8. 2015.

Bullet For My Valentine - Venom #recenzija

RCA
2015


I dok stariji metal bendovi prave simfonije i pesme od deset i više minuta, momci iz BulletFor My Valentine ozbiljno shvataju situaciju u kojoj se nalaze. Oni publici daju ono što se od njih i očekuje. Heavy Metal i treba da je konkretan, koncizan, melodičan a po potrebi i agresivan.
A evo zašto je ’Venom’ najvažniji metal album ove dekade!

Još jedna Stories pesma "Highwater" #video #premijera

Stories su objavili još jednu pesmu sa njihovog debi albuma 'The Youth To Become'. Sve ostale, prethodno objavljene možete pronaći u povezanim vestima.


Art vs Science // In This Together - novi spot #video #premijera

Još jedan video klip za Art vs Science sa njihovog narednog albuma 'Off The Edge Of The Earth and Into Forever, Forever'. "In This Together" spot je inspirisan akcionim filmovima osamdesetih i likovima kao Predator i Spider-Man ali u nešto promenjenom izdanju.
Novi album će se naći u prodaji 9. oktobra.


Knuckle Puck snimili spot za "True Contrite" #video #premijera

Novi pop-punk idoli Knuckle Puck su nedavno objavili svoj debi album 'Copacetic'. Izdanje preslušajte na mikerecenzije ovde.
Novi singl je "True Contrite".


Nova Neck Deep pesma "Threat Level Midnight" #video #premijera

Posle veoma uspešnog singla "Gold Steps" Neck Deep nastavljaju da otkrivaju pesme sa novog albuma 'Life's Not Out To Get You'. Album će biti u prodaji od 14. avgusta.


Bullet For My Valentine spot za "Army of Noise" #video #premijera

Spot za "Army of Noise" je snimljen na turneji Bullet For My Valentine po Južnoj Americi. Njihov novi album 'Venom' zvanično će se naći u prodaji za dva dana, 14. avgusta.