25. 7. 2014.

Joyce Manor novi spot? #video #premijera

Joyce Manor sigurno ne troše mnogo para na sminaje spotova, to barem novi "The Jerk" jasno pokazuje. U pravom punk duhu spot je sastavljen od snimaka sa promocija i turneje ili životinja, žurki...

Bend je nedavno objavio novi album 'Never Hungover Again' za Epitaph Records.

Preslušajte izdanje na mikerecenzije u linku dole.



Pogledajte novi Joyce Manor spot "The Jerk":

Gomila Vans Warped Tour #video izveštaja

U prvom pogledajte šta Pure Noise Records bendovi rade na Vans Warped turneje. Ostali klipovi su nastavak 'Monster Pit Blog' serije, prethodne epizode potražite na mikerecenzije.

Bastille "Flaws" uživo #video #premijera

Bastille uživo u čuvenom klubu Troubadour.


RDGLDGRN ponovo sarađivali sa Dave Grohl-om #audio #premijera

RDGLDGRN suvereni predstavnici indie go-go zvuka njihovog rodnog Washington-a ove jeseni objavljuju novi EP. Kao i na svom debi albumu (pročitajte recenziju) Dave Grohl je učestvovao na snimanju novih pesama. Prva objavljena "Robots" je svakako korak napred u njihovoj karijeri, unapređeni indie go-go i Grohl kao kreativna sila u pozadini, pesma koja može da zaseni skoro sve koje smo od njih do sada čuli. Nova "Turn" predstavlja nežniju stranu ovog benda.

RDGLDGRN su bend koji ako zavolite teško ćete prestati da slušate. Zarazni ritmovi, indie/alternative zvuci upotpunjeni sa hip hop naracijom, uživanje za sve koji vole nešto drugačije i originalnije.


Emil Bulls sarađivali sa Dan Weller-om #video #premijera

Nemački metal/rock bend Emil Bulls za svoj novi album pozvali su Dan Weller-a da uradi produkciju. Prvi singl je "Pants Down", spot pogledajte u linku dole.

Ovo je deveti album u karijeri benda koja traje već skoro dvadeset godina. Emil Bulls nikada nisu doživeli neku veliku popularnost, jedini komercijalni istup je bio obrada "Take On Me" velikog hita za synthpop bend A-Ha iz 2001. godine.

Novi album 'Sacrifice To Venus' pojaviće se 8. avgusta.