24. 3. 2015.

Probajte nešto novo - Now And On Earth #video #premijera

Kao da svetu nedostaju novi metalcore bendovi pa se pojavio još jedan! Ovakvih dobrih kao što su Now And On Earth nikad neće biti dovoljno!
Možda i najprijatnije iznenađenje na toj sceni dolazi iz Epitaph RecordsNow And On Earth su iz Montreala i neki od članova su poznati po radu sa Skip the Foreplay.
Debi album 'Blacked Out' je u prodaji 14. aprila.


Palms (Deftones, Isis) nov materijal #vesti

Palms je projekat u kome je pevač Chino Moreno (Deftones). Pored njega ostatak benda čine tri bivša člana Isis (Jeff Caxide, Aaron Harris, Bryant Clifford Meyer). Sredinom 2013. objavili su prvi album 'Future Warriors' - pročitajte recenziju.
Trenutno u studiju gde snimaju drugi album iznenadili su nas delićem jedne od novih pesama.


Whitesnake drugi singl "Burn" #video #premijera

David Coverdale je ovim albumom hteo da se zahvali za karijeru koju su mu pružili članovi Deep Purple. 'The Purple Album' je sastavljen od numera originalno snimljenih sredinom sedamdesetih u tzv. MKIII i MKIV postavama benda. Whitesnake će album promovisati i na svetskoj turneji.
Prvi singl je bio "Stormbringer" - pogledajte spot u povezanim vestima ispod.
Drugi singl, za sada samo u audio verziji, je "Burn" pesma sa kojom je sve i počelo...


Tom DeLonge druga pesma "The Invisible Parade" #video #premijera

Druga pesma sa solo albuma bivšeg Blink 182 frontmena Tom DeLonge-a. Njgov solo album je zapravo kompilacija pesama koje su navodno trebale da se nađu na novom Blink albumu. Danas objavljena "The Invisible Parade" i prethodna "New World" više deluju kao da su pisane pre deset i više godina i da nisu bile dovoljno dobre da se nađu na nekom od izdanja koje je on u tom periodu objavio.
'To The Stars… Demos, Odds And Ends' će biti u prodaji 20. aprila, sledeći singl 6. aprila.