1. 7. 2015.

Northlane objavili "Leech" #video #premijera

Još jedna pesma sa novog Northlane albuma 'Node'. "Leech" je drugi singl a sam album nas očekuje 24. jula.


Buried In Verona nova pesma "Can't Be Unsaid" #video #premijera

Buried In Verona najavljuju novi album 'Vultures Above, Lions Below' singlom "Can't Be Unsaid". Novi CD će se pojaviti 7. avgusta.


I Prevail novi spot "Crossroads" #video #premijera

"Crossroads" se nalazi na debi izdanju za I Prevail, mini albumu 'Heart vs. Mind'. Album je već u prodaji a možete ga pronaći i na svim streaming servisima.


No Devotion najavili debi album 'Permanence' #vesti

No Devotion su bend koji je nastao krajnje neprijatnim spletom okolnosti. Za kratko vreme su stekli veliko poštovanje fanova ali i ljudi iz muzičkog biznisa. Posle nekoliko pesama koje su brzo postali veliki hitovi moderne rock muzike No Devotion su nestali sa radara ali sada se vraćaju najavom za svoj debi album.
'Permanence' će se pojaviti 25. septembra. Pored singlova "Stay", "10,000 Summers" i "Eyeshadow" koji su nam od ranije poznati na ploči će se naći još osam novih pesama. Detalje pogledajte u linku ispod.


Mumford & Sons "The Wolf" #video #premijera

Novi spot "The Wolf" za Mumford & Sons sa njihovog električnog albuma 'Wilder Mind' je snimljen tokom 48 sati provedenih sa bendom na Bonnaroo festivalu.


Pvris akustično "My House" #video

Kao deo Vand Warped turneje Pvris imaju obavezu prema nekim sponzorima. Journeys kao jedan od glavnih sponzora festivala organizovao je seriju akustičnih nastupa. Pvris su odsvirali "My House".