28. 6. 2016.

Taking Back Sunday "Tidal Wave" #video #premijera

Ako pratite mikerecenzije novu Taking Back Sunday pesmu "Tidal Wave" ste mogli da čujete još decembra prošle godine. Bend je konačno objavio da će njihov novi album nositi naziv po ovoj pesmi i pojaviće se 16. septembra, detalji ovde.
"Tidal Wave" spot pogledaj u linku ispod.


Pierce The Veil odsvirali "Circles" kod Conan-a #video

Pierce The Veil su po prvi put u karijeri nastupili u nekom Late Night programu. Kod Conan O'Brien-a su uživo izveli hit singl "Circles" sa aktuelnog albuma 'Misadventures' - izdanje preslušaj na mikerecenzije i pročitaj recenziju.


Hellions prvi singl "Quality of Life" #video #premijera

Australijski hardcore/punk/rock Hellions objaviće ovog leta svoj treći studijski album. Izdanje je nazvano 'Opera Oblivia', u linku ispod pogledaj spot za prvi singl za odličnu numeru "Quality of Life". Disk je u prodaji 29. jula.


blink-182 o novom albumu 'California' #video

Mark Hoppus i Travis Barker iz blink-182 za Spotify pričaju novom albumu 'California', o radu sa John Feldmann-om i Matt Skiba-om. Sedmi studijski album benda pojaviće se 1. jula, recenziju pročitaj ovde.


Of Mice & Men najavljuju novi album sa "Pain" #video #premijera

Of Mice & Men će 9. septembra objaviti četvrti studijski album. Izdanje nosi naziv 'Cold War' i pojaviće se za Rise Records. Spot za prvi singl "Pain" pogledaj u linku ispod.


Taking Back Sunday najavili novi album 'Tidal Wave' #vesti

Krajem 2015. na internetu se pojavio snimak sa koncerta na kome Taking Back Sunday izvode novu pesmu "Tidal Wave". Sada je potvrđeno da će to biti naziv njihovog sedmog studijskog albuma. U intervjuu za EW pevač Adam Lazzara je potvrdio ovu vest i dodao da će se ploča pojaviti 16. septembra za Hopeless.

Capsize nova pesma "Tear Me Apart" #video #premijera

Capsize su objavili spot za "Tear Me Apart", to je drugi singl njihovog takođe drugog albuma 'A Reintroduction: The Essence of All That Surrounds Me'. Disk je u prodaji od 22. jula.
Gost u pesmi je Counterparts pevač Brendan Murphy.