12. 6. 2014.

Bivši Yellowcard članovi u This Legend #vesti

Divna vest ako ste fan originalne postave Yellowcard. Osnivači i sada dva bivša člana benda su se ponovo udružili i osnovali This Legend.


Članovi Soundgarden u novom projektu #vesti

Soundgarden basista Ben Shepherd i bubnjar Matt Cameron (takođe član Pearl Jam) udružili su se sa Dimitri Coats-om gitaristom Off! i bivšim Queens Of The Stone Age članom Alain Johannes-om. Projekat još uvek nema ime a ideja postoji još od 2008. kada su kao trojka bez Coats-a krenuli sa radom i ubrzo prestali.


Mastodon - High Road #video #premijera

Spot za prvi singl "High Road" sa novog albuma 'Once More 'Round The Sun'. Mastodon su nedavno objavili još jednu novu pesmu "Chimes At Midnight".

Album će biti u prodaji od 24. juna.


Pogledajte odličan spot za fenomenalnu "High Road":


Suicide Silence - Don't Die #video #premijera

Novi singl za reformirane Suicide Silence je drugi sa novog albuma 'You Cant't Stop Me' koji je u prodaji od 11. jula.
Na žalost fanovi su još uvek dele na one koji smatraju da bend nije imao pravo da nastavi bez Mitch Lucker-a ali je više onih koji su prihvatili da život ide dalje i kojima hvale novi materijal.




Preslušajte "Don't Die":

Gerard Way prva solo pesma "Action Cat" #video #premijera

Bivši pevač My Chemical Romance je sada solo izvođač i ove godine objavljuje svoj prvi solo album. Gerard Way je tu vest objavio prošlog meseca a sada možemo da čujemo i prvu numeru koja će se naći na njegovom izdanju.

"Action Cat" je naziv prvog singla.