04.09.2013.

Hayley Williams & Zedd "Stay The Night" #video

Pevačica Paramore, izuzetno talentovana Hayley Williams gostovala je na novom singlu nemačkog electric producenta-DJ-a Zedd-a. Pesma "Stay The Night" će biti objavljena 10. septembra. Reizdanje albuma 'Clarity' na kome će se naći i duet sa Hayley Williams izlazi 24. septembra.

Deo pesme "Stay The Night"

povezane vesti:
Kako su Paramore snimali album #video
Paramore - Anklebiters #video
Paramore snimci iz studija #video

Preslušajte novu Rise Against kompilaciju #stream

Ekskluzivno za rocksound američki punkeri Rise Against su postavili stream svoj novi album 'Long Forgotten Songs: B-Sides & Covers 2000 - 2013'. Izdanje je kolekcija neobjavljenih pesama, demo snimaka, obrada i b-strana singlova.

povezane vesti:
Rise Against prvi singl kompilacije #video #vesti
Rise Against neobjavljene pesme #vesti #stream

Soulfly nova pesma Master Of Savagery #video

Još jedna pesma sa 'Savages' albuma "Master Of Savagery". Disk se pojavljuje 30. septembra za Nuclear Blast.


povezane vesti:
Soulfly novi singl #video
Soulfly detalji 'Savages' albuma #vesti #video
Soulfly prvi snimci sa novog albuma #audio

A Day To Remember prvi singl "Golden Eagle" #video

Prvi spot sa 'Common Courtesy' albuma je za "Golden Eagle". Album je konačno dobio i datum, 8. oktobar. A Day To Remember kreću na turneju. Na youtube kanalu možete pratiti iz epizode u epizodu kako je nastajao novi album.
Iz nekog čudnog razloga nova pesma je u hip hop fazonu...
povezane vesti:
A Day To Remember najava novog albuma #vesti #video

Preslušajte novi Bowling For Soup album #audio #stream

Ekskluzivno za Kerrang magazin američki pop punk-eri su omogućili preslušavanje njihovog novog albuma 'Lunch. Drunk. Love.' Datum objavljivanja je 30. septembar i ovo je dvanaesti album u karijeri Bowling For Soup. Pre svake pesme su komentari članova o nastanku iste. Pre par dana objavili su prvi spot za singl "Real".povezane vesti: 
Bowling For Soup novi #video

Blue October novi spot #video

Zvanični lyric video za naslovnu numeru albuma 'Sway'. Izdanje se pojavilo 20. avgusta i do sada su objavljena dva singla. Blue October narednih dana kreću na evropsku turneju.
povezane vesti: 
Blue October - Sway #recenzija
Blue October prvi spot #video
Blue October novi album #video

Dave Grohl uradio remix BL'AST materijala #stream

Početkom avgusta sam pisao o angažmanu Dave Grohl-a kao producenta izgubljenog materijala hard core legendi BL'AST. Kao veliki fan benda frontmen Foo Fighters-a je prihvatio izazov i novo izdanje je spremno! Novi album nosi naziv 'BLOOD!' i objaviće ga Southern Lord Records.

Originalno oformljeni kao M.A.D. 1982. u Santa Kruz, Kalifornija. Prvi album 'The Power of Expression' objavljuju 1985 za Wishingwell Records ali kompanija propada tako da album i ne uspeva da stigne u prodavnice. Posle turneje po zapadnoj obali bend je snimio 'It's In My Blood' drugi album koji je objavljen za čuvenu SST izdavačku kuću. Tokom snimanja bend je sa pet spao na četiri člana. 1987. pored drugog albuma izlazi i singl, obrada Alice Cooper-a "Schools Out". SST objavljuje i reizdanje prvog albuma, 'Take The Manic Ride' treće i poslednje izdanje benda je objavljeno 1989.
Pevač Clifford Dinsmore napušta bend 1990. a vokale preuzima gitarista Mike Neider. Pokušaji da se snima novi materijal su bili uglavnom neuspešni i BL'AST se ubrzo rasformira.
2001. su se oformili i održali nekoliko koncerata.
2013. pored reizdanja materijala bend će se oformiti radi turneje. Clifford Dinsmore će preuzeti vokale, Mike Neider je gitarista, Nick Oliveri (ex-Queens Of The Stone Age) na bas gitari i Hoss Wright na bubnjevima

Preslušajte album na spin.com

BL'AST i Dave Grohl

povezane vesti:
Dave Grohl kao producent #audio

We Came As Romans - Fade Away #video

Ovo je godina We Came As Romans, imaju odličan album, sviraju dosta koncerata, svakim danom dobijaju sve više obožavatelja i imaju velike hitove u svojim "rukama". "Fade Away" je već uvršten u redovni program mnogih rock radio stanica, sada ono što je najvažnije treba da postane veliki hit. Nekada su za puštanje spotova bile zadužene televizije danas socijalne mreže.povezane vesti:
We Came as Romans - Tracing Back Roots #recenzija
Preslušajte novi We Came As Romans album #stream #video
We Came As Romans na MTV-ju #audio