30. 1. 2014.

Maximo Park uživo u biblioteci #video

U cilju promocije novog albuma 'Too Much Information' u rodnom Njukastlu su Maximo Park održali kratak koncert u biblioteci zdanja Literary and Philosophical Society of Newcastle. Snimak sa nastupa i uživo verziju aktuelnog singla "Leave This Island" možete pogledati dole.
Peti album za britance će se naći u prodaji od 3. februara.



povezane vesti:
Maximo Park - Too Much Information #recenzija
Maximo Park - Leave This Island #video #premijera
Maximo Park besplatni noviteti #video #download

Against Me! uživo kod Letterman-a #video

"FuckMyLife666" uživo u emisiji David-a Letterman-a je još jedan od dokaza da su Against Me! trenutno jedan od najvećih rock bendova. Odličan album 'Transgender Dysphoria Blues' pojavio se 21. januara. Pored "FuckMyLife666" kao hit se izdvajaju i "Black Me Out" i "True Trans Soul Rebel".

Ako je neko, sigurno ih je bilo dosta na početku, imao predrasude o promenama koje su se desile u Against Me! i kome sam novi album nije bio dovoljan dokaz da je bend bolji nego ikad, onda neka ovaj nastup kod Letterman-a neka bude poslednji ekser zakucan u sumnju u Laura Jane Grace i njen umetnički prikaz.

"Are things made to be destroyed?" - Laura Jane Grace



povezane vesti:
Against Me! - Transgender Dysphoria Blues #recenzija
Preslušajte novi Against Me album #stream
Against Me! još jedna nova pesma #audio

Preslušajte novi The Lawrence Arms album #stream

Legendarni Čikago pankeri The Lawrence Arms objavili su šesti album za Epitaph Records. 'Metropole' se pojavio u prodaji 28. januara. Prvi singl "You Are Here" izašao je 18. novembra, dok je prvi spot snimljen za "Seventeener (17th and 37th)". Ovo je prvo kompletno izdanje benda posle osam godina pauze i rada na drugim projektima.
Trojka The Lawrence Arms postoji od 1999. i sviraju klasičan punk rock. Svoja prethodna izdanja objavili su za Fat Wreck Chords izdavačku kuću Fat Mike-a iz NOFX.