20. 9. 2013.

Five Finger Death Punch novi singl/album #audio

Prvi singl sa 'The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell Vol. 2' je za "Battleborn". Album će se pojaviti 19. novembra. Sa 'Vol. 1' bend je objavio samo jedan singl "Lift Me Up" snimljenu sa Rob Halford-om.



povezane vesti: 
Five Finger Death Punch - The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 #recenzija
Five Finger Death Punch & Rob Halford "Lift Me Up" Lyric VIDEO

Iron Maiden uživo prenos Rock In Rio koncerta #stream

U nedelju 22. septembra Iron Maiden će biti glavne zvezde Rock In Rio festivala. Prethodnih dana su kružile vesti i posebnoj opremi koju je bend tražio i mislilo se da će koncert biti sniman. Kao poklon svojim vernim fanovima Iron Maiden prenose koncert uživo preko youtube-a.
Prenos počinje u 23 h po našem vremenu.Pored nastupa Maiden-a, prenosiće se i koncerti Avenged Sevenfold, Slayer i Kiara Rocks.



povezane vesti: 
Iron Maiden #video dnevnik broj 3.
The Sunflower Superjam 2012 DVD: Alice Cooper, Brian May, Bruce Dickinson, John Paul Jones, Ian Paice...
Blaze Bayley kompilacija karijere #vesti
Iron Maiden #video dnevnik sa turneje

TRC - Nation #recenzija

S.O.A.R.
2013


TRC se vraćaju trećim, sjajnim albumom ’Nation’. Ako posle slušanja ovog diska dobijete neodoljivu želju da nosite Martinke i ošišate se na ćelavo, javite se svom psihijatru!

Od starta, prve „Finger Fuck You“ kreću žestoko, brzo agresivno ali... Ovo nije običan HC vokali nisu grubi i vrišteći već idu skoro u rap-ovanje, da je svaki rap ovako dobar i ja bih ga slušao. Pametno odrađena produkcija, nenametljivo u pozadini mogu da se čuju i klavijature, ponegde i violine. Ipak TRC se nisu prodali već su pokazali svoju svestranost ovim albumom. Što se pesama tiče, iskreno, smenjuju se bolja od bolje do kraja diska. Četvrta „#TeamUK“ svakako jedan od potencijalnih hitova, ako ne kao singl onda svakako na koncertima. U „Gold Metal Music“ kao da su Biohazard bili inspiracija, što da ne!
Moj lični vrhunac je „Between Bridges“ u kojoj gostuje i ženski vokal koji neodoljivo podseća na Gwen Stefani iz doba Tragic Kingdom.

Retko dobar album i svakako korak napred u karijeri TRC. Teško je u ovom trenutku pronaći bend koji zvuči kao oni a ipak ne nude ništa novo. Ostali su dosledni sebi i žanru kojem pripadaju ali su i uneli i novine u svoj zvuk!

We Are The Ocean uživo #video #vesti

We Are The Ocean objavljuju reizdanje albuma 'Maybe Today, Maybe Tomorrow'. Bonus disk sadržaće uživo verzije novih hitovima, kao i neke starije pesme, disk nosi naziv 'Live At Middle Farm'. Sve pesme su snimljene uživo tokom dva dana aprila 2013. u Middle Farm Studios, Devon, UK. Uz dodatak gudačkih i duvačkih instrumenata i pozadinskih vokala dobijamo novi We Are The Ocean, teško je to priznati ali možda ovako zvuče i bolje, emotivnije. Album će se pojaviti u prodaji 14. oktobra za Hassle Records. Bonus disk može da se kupi i zasebno u digitalnom formatu.




povezane vesti:
We Are The Ocean - Chin Up, Son #video #premijera
Radio 1 Big Weekend VIDEO
We Are The Ocean akustično VIDEO

Novi Linkin Park singl #video #premijera

Nova pesma "A Light That Never Comes" je deo albuma remixa "Recharged". Na singlu gostuje DJ Steve Aoki. Premijerno su pesmu fanovi mogli da čuju preko svojih X-Box uređaja igrajući igricu 'LP Recharge'.



povezane vesti:
Linkin Park remixi #vesti
Linkin Park se vraćaju ali... #vesti #video