20. 9. 2013.

TRC - Nation #recenzija

S.O.A.R.
2013


TRC se vraćaju trećim, sjajnim albumom ’Nation’. Ako posle slušanja ovog diska dobijete neodoljivu želju da nosite Martinke i ošišate se na ćelavo, javite se svom psihijatru!

Od starta, prve „Finger Fuck You“ kreću žestoko, brzo agresivno ali... Ovo nije običan HC vokali nisu grubi i vrišteći već idu skoro u rap-ovanje, da je svaki rap ovako dobar i ja bih ga slušao. Pametno odrađena produkcija, nenametljivo u pozadini mogu da se čuju i klavijature, ponegde i violine. Ipak TRC se nisu prodali već su pokazali svoju svestranost ovim albumom. Što se pesama tiče, iskreno, smenjuju se bolja od bolje do kraja diska. Četvrta „#TeamUK“ svakako jedan od potencijalnih hitova, ako ne kao singl onda svakako na koncertima. U „Gold Metal Music“ kao da su Biohazard bili inspiracija, što da ne!
Moj lični vrhunac je „Between Bridges“ u kojoj gostuje i ženski vokal koji neodoljivo podseća na Gwen Stefani iz doba Tragic Kingdom.

Retko dobar album i svakako korak napred u karijeri TRC. Teško je u ovom trenutku pronaći bend koji zvuči kao oni a ipak ne nude ništa novo. Ostali su dosledni sebi i žanru kojem pripadaju ali su i uneli i novine u svoj zvuk!

Нема коментара:

Постави коментар