11. 2. 2013.

RDGLDGRN "Million Fans" VIDEO

Prvi spot za hip hop sastav RDGLDGRN za pesmu "Million Fans" objavljen je na njihovim internet stranicama. Momci koji su imali neverovatnu sreću da se Dave Grohl zainteresuje za njihovu muziku i odsvira bubnjeve na prvom albumu. Album uskoro treba da se pojavi, a RDGLDGRN nastavljaju bez Grohl-a koji trenutno promoviše Sound City film. Dali će Dave Grohl nastupati sa RDGLDGRN u cilju promocije snimljenog materijala, još uvek nije poznato.

Hip hop sa živim instrumentima bi bio kratki opis zvuka koji donosi ovaj projekat.




povezane vesti: Još jedan projekat Dave Grohl-a AUDIO

Projekat Deftones vokala

Novi projekat Chino Moreno-a, pevača benda Deftones i bivšeg članova IsisAaron Harris, Clifford Meyer i Jeff Caxide nosi naziv Palms. Debitanski album objaviće za izdavačku kuću Mike Patton-a Ipecac Records, 24. juna.

"Kada je Isis prestao sa radom osnovali smo Palms jer smo hteli i dalje da stvaramo muziku" kaže Aaron Harris. "Chino se ubrzo priključio bendu. Dosta smo radili na prvom albumu i jedva čekamo da ga ljudi čuju."

"Godinama sam bio Isis fan, obožavao sam raspoloženja koja mi je pružala njihova muzika. Drago mi je da mogu da kombinujem njihovu i moju kreativnost". kaže Chino.


Možete čuti deo Palms pesme na oko 1h:02min na mixlr stranici Chino Moreno-a

Kako zvuči novi Black Sabbath? Kao Satanic Blues!

Na pitanje kako zvuči novi Black Sabbath album, pevač Ozzy Osbourne kaže: "Kao Satanic Blues!"

Naziv novog izdanja je '13', mada Geezer Butler je nedavno rekao da je to radni naslov i da još uvek nisu odlučili.
Rick Rubin producent je izjavio da je hteo da približi zvuk novog materijala sa prva četiri albuma Sabbath-a.
Neki od naziva pesama su God Is Dead, End Of The Beginning i Age of Reason.

O razlogu zašto je Bill Ward napustio projekat Tony Iommi kaže: "Kada smo bili zajedno Bill nikada nije pričao o problemima sa menadžmentom. Bilo je baš zbunujuće. Hteli smo da radimo zajedno, ali nije bilo moguće." Ozzy dodaje: "Ne možeš da kažeš, 'e ne sviđa mi se'! Ustaneš sa svog dupeta i središ svoja sranja. Boemski život rock zvezde je odavno gotov!"

Na mesto bubnjara na albumu je Brad Wilk iz Rage Against The Machine.