26. 3. 2013.

Preslušajte novi Alkaline Trio AUDIO

Epitaph Records su na svom youtube profilu postavili novi album punkera Alkaline Trio. 'My Shame Is True' je deveto izdanje benda i pojaviće se u prodaji 2. aprila.


Kako Killswitch Engage snimaju spot VIDEO

Produkcijski tim McFarland & Pecci su režirali prvi spot "In Due Time" sa novog Killswitch Engage albuma 'Disarm The Descent'. Pogledajte kako je proteklo snimanje spota:



Killswitch Engage - "In Due Time" Music Video Behind The Scenes from McFarland & Pecci on Vimeo.




povezane vesti:
Nova Killswitch Engage pesma AUDIO
Howard Jones predstavio novi bend

Limp Bizkit povratak... AUDIO

Nekada popularni NU-Metal bend Limp Bizkit godinama pokušava da povrati popularnost, umesto da se vrate korenima i okrenu stvaranju kvalitetne muzike! Ovog puta bend se udružio sa reperom Lil Wayne-om, pesma se zove "Ready To Go", možete je preslušati ako baš nemate ništa pametnije da radite u narednih 5 minuta!!!


Download Festival dodao još imena

Možda i najprestižniji festival rock muzike na svetu Download Festival nastavlja do dodaje imena za ovogodišnje izdanje. Još 17 bendova će nastupati u Donington parku od 14.-16. juna.


Black Stone Cherry

Chthonic
DragonForce
Fearless Vampire Killers
Fidlar
Ghost
Hammer Of The Gods
Idiom
Krokodil
Little Caeser
Masters Of Reality
Palm Reader
Patent Pending
Red White & Blues
Rival Songs
Satyricon
Voodoo Six

Press materijal Deep Purple VIDEO

Za novi album 'Now What!?' legende hard rocka Deep Purple su otišle u Berlin da urade seriju fotografija koje će biti upotrebljene za promociju novog materijala. EarMusic, izdavač benda je objavio snimak kako su nastale neke od fotografija.