4. 4. 2017.

Obey The Brave najavili album sa "On Our Own"

Obey The Brave su iznenadili spotom za "On Our Own". Ovoje prvi singl njihovog novog albuma 'Mad Season', pojaviće se 2. juna za Epitaph. Pogledaj spot u linku ispod.


Green Day novi snimci sa Colbert-om

Kada su Green Day nastupili kod Stephen Colbert-a nisu odsvirali samo “Still Breathing” nego još gomilu pesama. Sada je sve to objavljeno sa još mnogo snimaka iza scene kao i specijalnom verzijom pesme "Good Riddance". Sve pogledaj u linku ispod.


Mastodon kod Kimmel-a odsvirali "Show Yourself"

Mastodon ponovo na američkoj televiziji ovog puta promovišu novi album 'Emperor of Sand' (recenzija). Sa nastupa u emisiji kod Jimmy Kimmel-a pogledaj snimak pesme "Show Yourself" za koju je nedavno objavljen zvanični spot. Više u linku ispod.


Falling In Reverse premijera spota "Coming Home"

Falling In Reverse objavljuju četvrti studijski album, naslovna numera "Coming Home" je prvi singl i prvi zvanični spot. Izdanje je u prodaji od 7. aprila, recenziju pročitaj ovde. Pogledaj spot inspirisan svemirom (što je i tema albuma) u linku ispod.


Art Of Anarchy uživo, akustično

Art Of Anarchy su promovisali novi album 'The Madness' (recenzija) na američkoj radio stanici WDHA. Ron ‘Bumblefoot’ Thal, Scott Stapp, Jon Votta, John Moyer i Vince Votta su pričali o novom albumu i odsvirali dve pesme uživo ali u akustičnim verzijama. Pogledaj "Changed Man" i "The Madness" u linku ispod.


Tonight Alive potpisali za Hopeless i objavili "World Away"

Samo godinu dana posle albuma 'Limitless' (recenzija) australijski pop (punk) bend Tonight Alive objavljuju novi singl kojim najavljuju svoje četvrto studijsko izdanje. "World Away" nastavlja u sličnom stilu kao i na prethodnom albumu ali svoju matičnu kuću Fearless menjaju (uspešnijom) Hopeless Records u Australiji će sarađivati sa UNFD. Detalji novog albuma će biti uskoro poznati. Preslušaj "World Away" u linku ispod.