15. 12. 2015.

Devil You Know novi singl "Your Last Breath" #video #premijera

Još jedan singl sa 'They Bleed Red' drugog albuma za Devil You Know. Recenziju izdanja pročitajte ovde.


Like Torches novi singl "Swing By Swing" sa Yellowcard #video #premijera

Like Torches su alternativni rock bend iz Stokholma. Postoje već deset godina i objavili su tri albuma. Za poslednji 'Keep Your Head High', objavljen 2013. produkciju su radili Ryan Key i Ryan Mendez iz Yellowcard. Na reizdanju albuma će se naći i nove numere, jedna od njih je odlična "Swing By Swing". Spot pogledajte u linku ispod.


Before Their Eyes objavili "The Positive and the Negative of Being Alone" #video #premijera

Novi singl sa 'Midwest Modesty' albuma je "The Positive and the Negative of Being Alone". Before Their Eyes svoje novo izdanje objavljuju za nekoliko dana, 18. decembra.


Bring Me The Horizon "Happy Song" uživo #video

Treći snimak sa koncerta u New York-u. Bring Me The Horizon "Happy Song" sa Honda Stage, Webster Hall. Prethodne "Throne" i "True Friends" potražite u povezanim vestima.


Basista napustio Paramore #vesti

Jeremy Davis originalni član i basista u Paramore je danas objavio da više član benda. Posle braće Farro (Josh i Zac, gitara-bubnjevi, oni su 2010. napustili postavu) ovo je treći član koji se odlučio na ovakav potez. Paramore nikada nisu zamenili članove već su imali iznajmljene muzičare za snimanje albuma kao i za turneje. Dosta bendova to radi jer im je tako jeftinije.
Taylor YorkHayley Williams kao duo nastavljaju dalje. Pročitajte zvanično saopštenje.