3. 6. 2015.

Young Guns - Ones and Zeros #recenzija

Virgin EMI
2015

Young Guns u trci za svetskom slavom i što većim brojem teen fanova! Svojim trećim albumom ’Ones and Zeros’ ušli su u takmičenje za visoka mesta na top listama i svakodnevnim prisustvom na radio stanicama koje forsiraju hitove. Komercijalniji pristup komponovanja, više laganih numera, i previše simpatičnih delova koji će naročito prijati devojčicama.

Modestep - London Road #recenzija

INgrooves/Max
2015

Modestep su bend koji spaja crno i belo, rock i dubstep muziku. Naravno ima već dosta njih koji rade nešto slično ali niko ovako konkretno kao Modestep. 'London Road' je svakako korak napred u odnosu na prethodni, debitanski 'Evolution Theory'. Uz dosta gostiju u skoro sat vremena uspeli su da naprave album koji je dobar i za žurke i za koncerte.

Još jedna Muse pesma "The Handler" #video #premijera

Muse su predstavili još jednu pesmu sa očekivanog 'Drones' albuma. Novi materijal će već 8. juna biti dostupan u celini u raznim formatima.


Stray From The Path objavili "Outbreak" #video #premijera

Novi singl "Outbreak" je najava albuma 'Subliminal Criminals' koji nas očekuje 14. avgusta. To će biti osmo studijsko izdanje za Stray From The Path. Prethodni 'Anonymous' pojavio se septembra 2013.


Beautiful Bodies spot za "Capture & Release" #video #premijera

Već smo i zaboravili da Beautiful Bodies postoje... Novi spot je za "Capture & Release", pesma se nalazi na albumu 'Battles' koji će se zvanično pojaviti 10. juna kao CD a 16. u digitalnom formatu.


Matt Skiba And The Sekrets prvi singl "She Wolf" #video #premijera

Matt Skiba (Alkaline Trio, Blink-182) objavljuje drugi album sa bendom The Sekrets. Prvi 'Babylon' pojavio se 2012. Ovo je samo jedan od projekata pevača, vredi poslušati i albume bendova Heavens (elektronika) ili theHELL (noise).
'Kuts' je naziv nove ploče koja je ispunjena melodičnim new wave numerama, preslušajte prvi singl "She Wolf". Pesma je posvećena vučici koju je Skiba hteo da usvoji kao ljubimca, svoju ljubav ka ovim životinjama on je predstavio u pesmi. A kako sam kaže uskoro će sigurno imati vuka pored sebe.