13. 4. 2017.

Preslušaj The Dead Rabbitts novi album 'This Emptiness'

Ovo je drugi po redu album projekta The Dead Rabbitts u kome sviraju članovi mnogo popularnijih Escape The Fate. 'This Emptiness' je metalcore u svom najboljem izdanju i album koji vredi preslušati. Recenziju pročitaj ovde.


Royal Blood premijera singla "Lights Out"

Royal Blood nastavljaju u pravcu koji je od njih napravio zvezde. Nova pesma "Lights Out" je prvi singl drugog albuma 'How Did We Get So Dark?'. 16. jun je datum kada će se pojaviti ovo izdanje. Pogledaj spot u linku ispod.


The Dead Rabbitts 'This Emptiness' recenzija

Tragic Hero
2017

Za one koji možda ne znaju The Dead Rabbitts je projekat Craig Mabbitt-a i TJ Bell-a iz dosta popularnijih Escape The Fate. Mnogo opušteniji i sa više slobode oni stvaraju muziku koja prija prosečnom fanu moderne metal muzike. 'This Emptiness' je njihov drugi album i (ukratko) nešto najbolje što sam čuo od ove ekipe.

Brutus "All Along" i "Drive" uživo

Dok čekamo nešto novo od Brutus neki spot ili singl (bilo šta), pogledajmo snimke iz Studio Brussel. Bend je odsvirao nekoliko numera uživo. Sve se nalaze na njihovom debi albumu 'Burst' (recenzija) koji je još uvek pretendent za jedno od izdanja koje će obeležiti ovu godinu.


Matty Mullins spot za "Unstoppable"

Matty Mullins novim spotom za numeru "Unstoppable", u kojoj gostuje američki muzičar Jordan Feliz, najavljuje drugi album. Izdanje se pojavljuje 21. aprila i nazvano je po ovoj pesmi.. Ako volite hrišćansku pop muziku ovo je za vas!


Body Count sa snimanja 'Bloodlust' albuma

Body Count su nedavno objavili odličan album 'Bloodlust' (recenzija). Kako je proteklo snimanje novih pesama i koja je pozadina njihovog nastanka, pogledaj u linku ispod.


Avenged Sevenfold snimaju "God Damn" spot

Avenged Sevenfold uskoro objavljuju spot za "God Damn". To je tek drugi singl albuma 'The Stage' koji se pojavio oktobra prošle godine, recenziju pročitaj ovde. Kako će izgledati novi spot u kome se pojavljuju fanovi benda pogledaj ispod.