10. 6. 2014.

Rise Against "I Don’t Want To Be Here Anymore" #video #premijera

Konačno prvi singl sa novog Rise Against albuma 'The Black Market'. Disk će se naći u prodaji od 14. jula preko Interscope Records-a.
Preslušajte "I Don’t Want To Be Here Anymore":

povezane vesti:

Every Time I Die - "Decayin With The Boys" #video #premijera

Novi spot za južnjački hardcore Every Time I Die. Ovaj i prethodni singl "Thirst" će se naći na novom albumu 'From Parts Unknown', u prodaji od 1. jula za Epitaph.

Pogledajte novi spot:

Preslušajte Vanna novi album #stream

Američki post-hardcore bend Vanna objavljuju svoj peti album 'Void'. U desetogodišnjoj karijeri promenili su tri izdavačke kuće od Epitaph preko Artery Recordings-a do sadašnje kuće Pure Noise Records.

Disk je u prodaji od 17. juna.

Preslušajte njihov album:


Tri nove The Downtown Fiction pesme #video #premijera

'Losers & Kings' album se pojavljuje 17. juna za Fearless Records. Sa već objavljenim siglovima do sada smo čuli skoro polovinu ovo odličnog izdanja. Ovo je drugi album za The Downtown Fiction, američki pop-punk bend.


Preslušajte nove The Downtown Fiction pesme:

Slash novi album #video #vesti

Treći album za Slash-a nosi naziv 'World On Fire'. Ovo je drugo izdanje koje potpisuju SlashMyles Kennedy kao pevač i prateći bend The Conspirators. Prethodni 'Apocalyptic Love' objavili su 2012. dok prvi iz 2010. imenovan 'Slash' je snimljen sa gostima kao: Ozzy OsbourneFergieChris CornellIan "Lemmy" KilmisterM. Shadows...

Novi album će se pojaviti 15. oktobra kao specijalno Fan Pack izdanje za Classick Rock magazin dok mesec dana kasnije izlazi u slobodnoj prodaji na CD-u i ostalim formatima.

Prvi singl je za naslovnu "World On Fire" i premijera je zakazana za 13. jun, u linku dole možete čuti delić nove pesme.

Epitaph Metalcore Summer 2014 #video #stream

Epitaph se potrudio da vam ovo leto prođe veselju sa njihovim najboljim metalcore izvođačima.

Preslušaje 'Metalcore Summer Sampler' sa bendovima: Architects, Every Time I Die, letLive. I Killed The Prom Queen, This Wild Life, Now And On Earth, Obey The Brave, Parkway Drive, Falling In Reverse, i Survive This!


Kerrang objavljuje Green Day 'American Idiot' album posvete #vesti

Kerrang! magazin svake godine objavi neki čuveni album rock muzike ali u novoj verziji sa novim bendovima (potražite njihovu verziju Nirvana-inog 'Nevermind'-a, 'Master Of Puppets' od Metallica-e ili kompilaciju 'Maiden Heaven', naravno u pitanju su obrade Iron Maiden).

Ove godine, zapravo sutra pojavljuje se album 'Kerrang! American Idiot'. Čuveni, povratnički album Green Day objavljen pre tačno deset godina dobija novo drugačije izdanje. Neki od najpopularnijih bendova danas rock, punk i metal pravca snimili su po jednu od pesama sa 'American Idiot'.
Disk se dobija kao poklon uz časopis koji je u prodaji 11. juna (širom Evrope).

Pogledajte detalje albuma:

Architects - "Gravedigger" #video #premijera

Najnoviji spot za Architects je za singl "Gravedigger". Ovo je šesti album u karijeri metalcore benda iz Engleske objavljen za Epitaph početkom marta. Sa novim, tri singla su objavljena sa izdanja 'Lost Forever // Lost Together', prvi "Naysayer" i drugi "Broken Cross".


Pročitajte recenziju 'Lost Forever // Lost Together' albuma i preslušajte ga na mikerecenzije (link dole).