18. 9. 2014.

Slipknot novi bubnjar je... #vesti

Laura Jane Grace pevačica Against Me je nekada sarađivala sa Jay Weindberg-om, koji je napustio bend bez nekog objašnjenja. Njen twit je potvrdio da je on novi bubnjar Slipknot-a.



Pogledajte i ostale tvitove o bubnjaru...

The Used su revolucionari #video #premijera

Šta su The Used hteli da kažu novim spotom "Revolution", nisam siguran. Uz snimke benda uživo, promenili su sve američke i jednog ruskog predsednika plus snimci nekih demontstracija...
Ovakvi spotovi uglavnom nose neku poruku, ovaj nikakvu. Za očekivati od The Used benda koji svakim novim albumom menja pravac svoje muzike da bi se priklonio novim muzičkim trendovima.
"Revolution" je novi singl sa aktuelnog albuma 'Imaginary Enemy' objavljenog 1. aprila za Hopeless Records. Izdanje možete preslušati na mikerecenzije u linkovima ispod.


Billy Talent detalji kompilacije #vesti #video

Billy Talent objavljuju 'Hits' prvi kompilacijski album u karijeri. Na disku će se naći i dve nove pesme. Narednih dana preko svog sajta billytalent.com biće postavljeno više video klipova u kojima će članovi benda pričati o pesmama koje će se naći na albumu. Uskoro i premijera nove pesme...