9. 7. 2016.

Awolnation nova pesma "Run (Beautiful Things)" #video #premijera

Kako Awolnation kažu ova pesma se počela da se menja na koncertima. Naslovna numera njihovog albuma 'Run', objavljen prošle godine imala je stih "I am a human being/Capable of doing terrible things". Optimistično sada je to promenjeno u "I am a human being/Capable of doing beautiful things".


Stick To Your Guns nova pesma "Universal Language" #video #premijera

Stick To Your Guns su vanredno objavili novu pesmu "Universal Language" koja će se naći na EP-ju koji će se pojaviti do kraja godine. Pesma je posvećena tragedijama koje su se nedavno desile u Americi. Saopštenje pevača Jesse Barnett-a pročitaj ovde: betterashthandust.com


Biffy Clyro - Elipsis #recenzija

Warner
2016

Biffy Clyro grade karijeru već skoro dvadeset godina. Od 'Blackened Sky' (2002) do prethodnog 'Opposites' (2013. - pročitaj recenziju) bend je prošao put od potpune anonimnosti do nosioca programa na raznim festivalima. Novim albumom 'Ellipsis' možda više nisu onaj rock bend koji smo zavoleli ali će novim materijalom steći gomilu fanova, koji vole aktuelne hitove.

Parkway Drive snimili pesmu sa Tonight Alive #vesti

Na digitalnom reizdanju albuma 'Ire' (pročitaj recenziju), Parkway Drive su se udružili sa Jenna-om McDougall iz Tonight Alive. Ona je gostovala na novoj verziji pesme "A Deathless Song". Pored ove na izdanju će se naći i dve neobjavljene numere "Devil’s Calling" i "Into the Dark". Album je u prodaji od 15. jula.