10.11.2015.

Stone Temple Pilots i Joss Stone uživo kod Kimmela! #video

Chester Bennington više nije pevač Stone Temple Pilots to je i zvanično objavljeno. On je previše zauzet radom sa Linkin Park i ostalim projektima da bi se posvetio bendu. STP nastavljaju dalje, ko će biti novi pevač još uvek nije poznato ali na nastupu kod Jimmy Kimmel-a Joss Stone je preuzela tu ulogu. Tako da su se privremeno dobili ime Joss Stone Temple Pilots.


Lower Than Atlantis "Strong" Robbie Williams obrada #video #premijera

Preslušajte kako su Lower Than Atlantis odsvirali poznati Robbie Williams hit "Strong". Ovo je jedan od bonusa na reizdanju njihovog poslednjeg albuma sada nazvanog 'The Black Edition'.


Stone Sour "Gimme Shelter" (Rolling Stones) #video #premijera

Još jedan EP sa obradama. Corey Taylor i Stone Sour bi za promenu mogli i da snime nešto novo a ne samo verzije tuđih pesama. 'Straight Outta Burbank' je nastavak 'Meanwhile In Burbank…' EP-a. Na novom će se naći obrade Bad Brains - "Sailin' On", Iron Maiden - "Running Free", Slayer - "Seasons In The Abyss", Motley Crue - "Too Fast For Love" i Rolling Stones "Gimme Shelter" koja je snimljena sa Lzzy Hale iz Halestorm, preslušajte pesmu u linku ispod.