17. 1. 2016.

Papa Roach "Broken As Me" koncertni spot #video #premijera

Papa Roach su objavili spot za "Broken As Me" sastavljen od snimaka nastalih na turneji. Kao i uvek kod ovakvih spotova možete videti dešavanja na bini ali i van nje.


NOFX snimaju album #vesti

Ove godine nas očekuje novi NOFX album. Snimak iz studija je postavljen na njihovim zvaničnim stranicama. Kada će se disk pojaviti, kako će se zvati i sve ostalo, u narednim mesecima.


Preslušajte novi Like Torches album 'Shelter' #stream

Treći Like Torches album je u prodaji od 22. januara za Rude Records. 'Shelter' možete preslušati već danas na mikerecenzije u linku ispod. Na albumu se kao producenti pojavljuju Ryan Key i Ryan Mendez iz Yellowcard.


While She Sleeps + Beartooth / We Came As Romans / Capsize @ Warped 2015. #video

Ovo je možda nešto najbolje što ćete videti ako ste fan modernih metalcore bendova!
Na prošlogodišnjoj Vans Warped Tour-neji While She Sleeps su za prvi koncert bili prinuđeni da pronađu novog pevača. Njihov pevač Loz Taylor je bio zadržan u Engleskoj jer je imao problema sa vizom za putovanje.
Umesto jednog oni su na nastupu imali tri pevača: Caleb Shomo (Beartooth), David Stephens (We Came As Romans) i Daniel Wand (Capsize)!


Lamb of God "Overlord" prvi put uživo #video

Prošlog petka na koncertu u Pitsburgu, Lamb Of God su po premijerno izveli uživo svoj hit "Overlord". Pesma se nalazi na albumu 'VII: Sturm Und Drang' (pročitajte recenziju). Ovo je bio prvi koncert na Američkoj turneji sa Anthrax.

Pogledajte na kom su se mestu našli Lamb Of God na mikerecenzije listi singlova za 2015. godinu.