22. 3. 2013.

Dokumentarac o Peter Steel-u VIDEO

The Peter Steele Documentary je film o životu i radu preminulog pevača i basiste Type O Negative. Projekat je odobrila porodica Ratajczyk(puno ime pevača je Peter Thomas Ratajczyk).
Na projektu rade Steven Apostolo, Anthony Bisciello, Christina Psomiades i Marie Rowan. Film je u fazi produkcije i još uvek se snimaju intervjui sa ljudima koji su bili bliski sa Steel-om.
Peter Steele je rođen 4. januara 1962., preminuo je 14. aprila 2010. Uzrok smrti je srčani udar.

Pored you tube kanala, postoje i dve zvanične facebook grupe o filmu:
https://www.facebook.com/ThePeterSteeleDocumentary
https://www.facebook.com/groups/463627563660768/


Trejler novog 30 Seconds To Mars spota VIDEO

Novi hit singl "Up In The Air", američkog rock benda 30 Seconds To Mars, uskoro dobija i svoju video varijantu. Pesme je već zabeležila ogroman uspeh na listama širom sveta. Muzički - 30STM su otišli još više u electro rock vode, trend koji su započeli na prošlom 'This Is War' albumu. Za produkciju se ovog puta pobrinuo pevač Jared Leto koji je koproducirao album sa Steve Lillywhite-om producentom prošlog albuma benda. Zašto su 30STM toliko promenili svoj zvuk, pevač to objašnjava kao napredkom u njihovoj muzici: "Ne želimo da radimo po šablonu, ako ima prođu nemoj da ga menjaš, baš naprotiv, hoćemo da pomeramo granice i da istražujemo nova prostranstva u muzici."
Novi album 'Love, Lust, Faith and Dreams' već može da se naruči preko itunes servisa, datum objavljivanja je 17. maj.




povezane vesti:
O novom 30 Seconds To Mars albumu AUDIO
30 Seconds To Mars novi singl iz svemira AUDIO
30 Seconds To Mars osvajaju svemir VIDEO