16.04.2017.

New Found Glory 'Makes Me Sick' recenzija

Hopeless
2017

New Found Glory proslavljaju dvadeset godina na sceni devetim studijskim albumom 'Makes Me Sick'. Nekrunisani kraljevi pop-punk-a ostaju verni svom stilu. Pripremite se za opuštene melodije koje vraćaju osmeh na lice.

Parkway Drive uživo na Impericon Festivalu

Parkway Drive su prošle noći bili zvezde jednodnevnog Impericon Festivala u Nemačkoj. Koncert je bio prenošen uživo na facebook-u, snimak obavezno pogledaj u linku ispod. Posle ovog nastupa svima bi trebalo da je jasno da je ovo najvažniji metal bend dans!


Sonic Boom Six najavljuju 'Cardiac Address'

Sonic Boom Six ulaze u studijo i počinju snimanje novog albuma 'Cardiac Address'. Izdanje od osam pesama će sami producirati i objaviti uz pomoć fanova preko pledgemusic platforme. U najavi ispod možemo da čujemo i delove nekih od novih pesama. Bend je najavljen za ovogodišnji Warped Tour u Americi i nedavno su objavili spot za pesmu "Do What You Wanna Do".


Paramore, Paramore, Paramore...

Treba nam novi Paramore i treba nam odmah! Parafraza njihove pesme ali novi Paramore album je snimljen, detalji su procureli na internetu i vreme je za prvi singl. Iznanada bend kao i članovi su promenili svoje profilne slike u pink i plavi gradijent (slika dole), onda je Hayley tvitovala "Hindsight is 100/100" a isti tvit je postavljen i na bendovom profilu. Šta se dešava sa Paramore?!