27. 9. 2016.

Hands Like Houses "Perspectives" #video #premijera

Hands Like Houses su objavili novi spot za numeru "Perspectives". To je još jedan singl sa albuma 'Dissonants' koji može da se presluša na mikerecenzije. Recenziju albuma pročitaj ovde.


Descendents spot za "Shameless Halo" #video #premijera

Descendents su izbacili spot za "Shameless Halo". Oni su se ovog leta posle dvanaest godina pauze vratili na scenu sa odličnim 'Hypercaffium Spazzinate' (pročitaj recenziju). Pogledaj spot u linku ispod.


Off With Their Heads akustični album 'Won't Be Missed' #stream

Off With Their Heads će 25. oktobra objaviti prvi akustični album u karijeri. 'Won't Be Missed' sadrži njihove poznate pesme ali u novim aranžmanima. Ryan Young, frontmen, objašnjava da je ovo bio veliki izazov za njih i da je kompletan projekat nastao veoma spontano. Preslušaj "Clear The Air" u linku ispod.


Probajte nešto novo - Conquer Divide #video

Uvek će se naći neko ko će da kaže da na rock sceni ima malo žena. Ako se sa tim slažete onda su Conquer Divide bend za vas. Petoro devojaka rođenih na prostoru Amerike, Velike Britanije i Srbije osnovale su ovaj odličan bend. Muzika koju stvaraju ide od rock-a (u aktuelnom singlu "What's Left Inside") do metal-a (u "At War"). Njihova izdanja objavljuje Artery Records.
U linku ispod pogledaj spotove i linkove ka njihovim izdanjima.

The Dillinger Escape Plan obajvili "Symptom Of Terminal Illness" #video #premijera

"Symptom Of Terminal Illness" je nova pesma sa 'Dissociation' poslednjeg The Dillinger Escape Plan. Bend je početkom avgusta objavio prvi singl "Limerent Death" i najavio da će posle ovog izdanja prestati sa radom. Disk će se pojaviti 14. oktobra.