6. 10. 2016.

Preslušajte novi Set It Off album 'Upside Down' #stream

Ako vam treba nešto da vam razveseli dan onda neka to budu Set It Off. Novi album 'Upside Down' je moderni pop koji će prijati svakom ko na svet gleda sa optimizmom. Preslušaj izdanje u linku ispod.


Sainte (We Are The In Crowd) sa snimanja spota #vesti

Tay Jardine je podelila novi video klip sa snimcima koji su nastali na snimanju novog spota "Technicolor". To će biti prvi singl novog projekta Sainte u kom su pored nje i Cameron Hurley i Mike Ferri, takođe članovi pop-punk benda We Are The In Crowd koji je za sada na neodređenoj pauzi.


Joyce Manor novi spot "Last You Heard Of Me" #video #premijera

Joyce Manor su objavili spot za "Last You Heard Of Me". To je još jedan singl na samo dan od objavljivanja novog albuma 'Cody'. Pogledaj spot u linku ispod.


Sum 41 - 13 Voices #recenzija

Hopeless Records
2016

Sum 41 je bend koji je u jednom trenutku osvojio čitav svet, potom pao u zaborav. Proteklih godina bilo je trenutaka kada smo mislili da ćemo izgubiti Deryck Whibley-ja. Na sreću on se izborio sa svojim demonima i vratio se jači nego ikad. Nije kliše, Sum 41 su sada stvarno jači nego ikad!

Korn & Corey Taylor "A Different World" animirani spot #video #premijera

Korn su se udružili sa Corey Taylor-om u numeri "A Different World". To je još jedan od singlova sa novog albuma 'The Serenity Of Suffering'. Kako pesma zvuči uživo možete pogledati u povezanim vestima, novi spot pronađite u linku ispod.