23. 6. 2016.

blink-182 novi singl "No Future" #video #premijera

Blink 182 su objavili treći singl sa novog albuma 'California', u prodaji od 1. jula. "No Future" se pojavljuje samo par dana posle objavljivanja oficijelnog spota za prvi singl "Bored To Death", pogledaj novi lyric video u linku ispod.


Bring Me The Horizon novi spot "Avalanche" #video #premijera

Bring Me The Horizon su bili zauzeti pravdanjem da se nisu prodali, pa je zbog toga novi spot "Avalanche" malo kasnio. Pesma se nalazi na prošlogodišnjem albumu 'That's the Spirit' koji je na više lista dospeo na prvo mesto po prodaji. Spot pogledaj u linku ispod.


Masked Intruder treći singl "If Only" #video #premijera

Novi Masked Intruder EP 'Love and Other Crimes' pojaviće se 8. jula. Od šest pesama, tri su se pojavile kao najavni singlovi. Novi "If Only" preslušajte u linku ispod.


Yearbook "Only Love" (The Warehouse Session) #video #premijera

Yearbook su objavili drugi snimak nastao na 'The Warehouse Session'. Oni su snimili nekoliko, uglavnom novih pesama uživo, prvu "The Unreasonable Man" preslušajte ovde, novu "Only Love" pogledajte u linku ispod.


Pvris "You And I" uživo #video

Na nedavno održanom Firefly Music Festivalu u Americi, Pvris su specijalno za Spin magazin odsvirali "akustični" set. Kako zvuči aktuelni singl "You And I" pogledajte u linku ispod.