28. 4. 2017.

letlive. prestaju sa radom!

Jedan od najperspektvinijih bendova alternativne scene prestaje sa radom! letlive. su na svojim profilima ostavili poruku u kojoj se zahvaljuju na podršci proteklih petnaest godina. Razlog za kraj je, kako su naveli, neslaganje u kom pravcu bend treba da se kreće. Prošle godine pojavio se njihov treći, i poslednji, album he 'Blackest Beautiful' (recenzija).


Prava Amerika u novom Every Time I Die spotu "Map Change"

Every Time I Die nisu bend koji se mnogo smara oko političke korektnosti. "Map Change" je slika i prilika Amerike danas. Sastavljen od autentičnih snimaka ali delova snimljenim za spot predstavlja mračnu stranu življenja u zemlji snova. Spot godine, za mene jeste!



All Time Low premijera "Life Of The Party"

All Time Low objavljuju "Life Of The Party" novi singl sa 'Last Young Renegade' albuma. Disk je u prodaji od 2. juna. Ostale singlove potraži na mikerecenzije.


Pvris najavljuju "All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell"

Pvris su objavili video nazvan "All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell". Kratki umetnički film koji označava tranziciju od prvog ka drugom albumu. U spotu nema nove muzike kao ni datuma kada će se pojaviti. Jedino je sigurno da će to biti uskoro.


Memphis May Fire svečani u "Wanting More"

Memphis May Fire se vraćaju sa još jednim spotom sa 'This Light I Hold' (recenzija) albuma. "Wanting More" je snimljen na krovu jednog hotela u Ričmondu, Virdžinija, režirao ga je Bryson Roatch. Pogledaj spot u linku ispod.