15. 7. 2013.

"Hail to the King" - Avenged Sevenfold #video #premijera

Avenged Sevenfold su objavili prvu novu pesmu sa istoimenog albuma 'Hail to the King'.
Šesti album u karijeri američkog heavy metal benda donosi povratak korenima i prvi je materijal u potpunosti sniman bez pokojnog bubnjara The Rev-a. 27. avgusta će se ploča pojaviti u prodaji.
Produkciju je radio Mike Elizondo poznat po radu sa hip-hop izvođačima ali i kao producent poslednjeg Mastodon albuma.



povezane vesti:
Avenged Sevenfold 30 sekundi nove pesme #audio
Avenged Sevenfold omot novog albuma #vesti #video
Avenged Sevenfold nova najava albuma VIDEO

The Used - Iddy Biddy #video

The Used su iznenadili svoje fanove novim EP izdanjem 'The Ocean of the Sky' sa kog je skinut novi spot "Iddy Biddy". Mini album sa pet novih pesama je objavljen preko Anger Music Group kuće koju su osnovali članovi benda, za sada nude samo opciju digitalnog download-a preko itunes servisa.



Dokumentarac o procesu snimanja 'The Ocean of the Sky' će se takođe uskoro pojaviti.

Volbeat - Lola Montez (uživo) #premijera #video #lolamontez

Volbeat danski metal bend je za svoj aktuelni singl "Lola Montez" objavio spot sa ovogodišnjeg nastupa na nemačkom Rock Am Ring festivalu. Ovo je treći singl sa albuma 'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies'.
Pesma je trenutno najveći hit na radio stanicama širom Evrope, do te mere popularan da se bukvalno emituje na sat vremena i to je u potpunosti zasluženo!!

Jedinstveni Volbeat u svojoj muzici kombinuju rockabilly sa metalom sa fantastičnim vokalom Michael Poulsen-a. Već skoro petnaest godina sviraju i objavili su pet albuma.




Pogledajte u celini veličanstven nasput benda na Rock Am Ring festivalu:



povezane vesti:
Volbeat animirani VIDEO
recenzija: Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 
Volbeat i King Diamond besplatni DOWNLOAD

Ovako se reklamira metal koncert!! #video

Na predstojećem Bloodstock festivalu Lamb Of God će biti jedni od nosioca programa. Randy Blythe je snimio kratku najavu u kojoj vas poziva da dođete na kocert, pored njega u spotu se pojavljuje i njegov mačak Salad.



Bloodstock Festival se održava od 8-11. avgusta u Derby-ju. Pored Lamb Of God nastupaju i King Diamond, Slayer, Anthrax, Gojira, DevilDriver, Amorphis...

Više na Bloodstock.uk.com