21. 11. 2014.

Pvris - White Noise #recenzija

Rise Records
2014

Postoje bendovi koje zavolite i oni u koje se zaljubite. Pvris možda zvuče kao da dolaze iz budućnosti jer su nešto novo,nešto nestvarno. Electro punk, space rock - nazovite njihovu muziku kako hoćete ova trojka je jedina imala hrabrosti i pameti da smisli nešto novo, originalno i jedinstveno.

KXM treći singl "Faith Is A Room" #video #premijera

Odavno najavljeni, treći spot za KXM sa njihovog istoimenog debija. Spot za "Faith Is A Room" je snimljen pre više od šest meseci, kada i prethodni "Gunfight" ponajviše da se uštedi na vremenu jer su sva tri člana benda zauzeti svojim drugim projektima.
KXM su Ray Luzier (Korn) na bubnjevima, George Lynch (Lynch Mob) gitara i dUg Pinnick (King's X) bas i vokal.


Tri nove XTRMST pesme #video #premijera

XTRMST projekat Davey Havok-a i Jade Puget-a iz AFI uskoro objavljuje svoj prvi album. Nove tri numere su izazvale pravu pometnju na Dim Mak youtube kanalu izdavačke kuće koja je do sada objavljivala samo dance izvođeče a XTRMST su hardcore/punk.

Preslušajte tri nove pesme: "Coward, Bow Your Head", "Words For The Unwanted" i
"Social Deathplay".


Bastille "Torn Apart" (Bastille VS. Grades) #video #premijera

'Other People’s Heartache' su EP izdanja kojima Bastille istražuju drugačije pravce i sarađuju sa dance i electro izvođačima. Treće koje će objaviti nosi naziv 'VS.' i najavljeno je za 30. novemar. Prvi spot sa izdanja je za "Torn Apart" koja je potpisana kao Bastille VS. Grades.

Enter Shikari "Anaesthetist" uživo u Rusiji #video

Enter Shikari su nedavno objavili prvi singl sa 'The Mindsweep' album, odličnu "The Last Garrison". "Anaesthetist" je prva koju su predstavili i koju sviraju uživo, nije poznato da li će se pojaviti kao singl. Četvrti studijski album Enter Shikari objavljuju 19. januara.


Black Star Riders drugi album 'The Killer Instinct' #vesti

Skoro dve godine od objavljivanja prvenca 'All Hell Breaks Loose' rock-eri Black Star Riders se vraćaju drugim albumom 'The Killer Instinct'. Novi disk će se pojaviti februara 2015.
Pesme su snimane ovog oktobra u studiju u Nešvilu, Tenesi. Produkciju je radio Nick Raskulinecz (Mastodon, Alice In Chains, Foo Fighters...).

Ranije ove godine Robbie Crane je došao na mesto basiste kada je Marco Mendoza napustio bend.