9. 6. 2017.

Rise Against 'Wolves' recenzija albuma

Virgin
2017

Rise Against su ljuti i čini se da danas imaju više razloga za to nego ikada pre. Dovoljan je jedan pogled na aktuelne vesti i sve ti je jasno. Kao bend koji se svojim pesmama uvek borio protiv _____ (upiši sam), na 'Wolves' još više pojačavaju svoj otpor.


Novi Rancid album 'Trouble Maker' na preslušavanje

Punk legende Rancid obogatili su svoju diskografiju izdanjem 'Trouble Maker'. U novim pesmama će svakako uživati njihovi fanovi ali nije isključeno da će im se pridružiti i oni koji to nisu. Recenziju pročitaj ovde album preslušaj u linku ispod.

Good Charlotte sa Kellin Quinn-om "Keep Swingin'"

Good Charlotte su najavili turneju i objavili spot za singl "Keep Swingin'" snimljen sa Sleeping With Sirens pevačem Kellin Quinn-om. Njihov šesti album ‘Youth Authority’ pojavio se pre skoro godinu dana, pored Quinn-a gost je bio i Simon Neil iz Biffy Clyro a producirao ga je njihov dugogodišnji producent John Feldmann.


Avenged Sevenfold na španskom "Malagueña Salerosa"

Avenged Sevenfold su obradili jednu od najpopularnijih narodnih pesama iz Meksika. "Malagueña Salerosa" (poznata kao "La Malagueña") datira još iz 1947. godine a do sada je snimljeno preko 200 obrada. Ovo je prvi put da se pesma pojavljuje u metal varijanti.


Miley Cyrus nova pesma "Inspired"

Miley Cyrus je predstavila novu pesmu "Inspired". Posle "Malibu" ovo je još jedna od numera koje će se naći na njenom sledećem albumu koji se očekuje u narednim mesecima. U linku ispod preslušaj audio i koncertnu verziju novog singla.