9. 6. 2017.

Rise Against 'Wolves' recenzija albuma

Virgin
2017

Rise Against su ljuti i čini se da danas imaju više razloga za to nego ikada pre. Dovoljan je jedan pogled na aktuelne vesti i sve ti je jasno. Kao bend koji se svojim pesmama uvek borio protiv _____ (upiši sam), na 'Wolves' još više pojačavaju svoj otpor.




Sa Rise Against nema iznenađenja, oni su punk rock bend i ne trude se da se promene. Muzički ovo je mnogo čvršći album od prethodnog 'The Black Market' (recenzija). Prva saradnja sa Nick Raskulinecz-om kao producentom je ipak dala odlične rezultate. Naslovna "Wolves" savršeno otvara izdanje a Tim McIlrath-ov hrapav glas vas odmah opčini. Sa "Welcome to the Breakdown" idu još brže i imamo novi hit. Za malo širu (tzv. radijsku) publiku su odlična "Far from Perfect" i "Mourning in Amerika" po kojoj je album trebao da dobije ime ali su od toga odustali. Neočekivani izlet u reggae našao se u "Bullshit".

'Wolves' je sasvim dobar album, nije remek delo ali ima tu punk energiju. Za razliku od ostalih bendova sa scene koji su postigli svetsku slavu (Green Day, Offspring...) Rise Against imaju standard i održavaju ga. Da li će zbog toga da prodaju koju ploču više ili manje to nije važno.

Нема коментара:

Постави коментар