25. 10. 2014.

Black Veil Brides - Black Veil Brides #recenzija

Universal
2014


Black Veil Brides i Bob Rock kao producent, meni je to bila katastrofa u najavi. Ovo je bend koji mnogi prosto vole da mrze, ja nisam jedan od njih. Momci prave odlične rock/metal hitove, izgledaju smešno ali mi njihova muzika prija. Angažovanje Bob Rock-a (krivca za neke od najljigavijih/najvećih hitova rock muzike poslednjih dvadeset i više godina) značilo je da bend želi da se plasira u sam vrh muzičkih zvezda svetske rock scene. Izgleda da će u tome i uspeti.

Boysetsfire "My Life In The Knife Trade" uživo #video

Koncertni snimak Boysetsfire sa ovogodišnje Impericon turneje po Nemačkoj.


Nightwish o novom albumu #video

Još jedna epizoda sa snimanja novog Nightwish albuma. Pevačica Floor Jansen priča o svom doživljaju Finske.


Pvris "White Noise" uživo #video

Fantastični Pvris nedavno su objavili treću pesmu sa njihovog predstojećeg debi albuma 'White Noise'. Disk je u prodaji od 4. novembra.
Album verziju pesme "White Noise" možete pronaći u linkovima dole. Pored studijskih verzija bend je snimio i uživo verzije pesama koje su do sada objavljene. The Empty Room Sessions je kao druga strana Pvris-a, ostaje nada da su i ostatak albuma snimili na ovaj način.


China Drum povratak #audio #premijera

China Drum su engleski punk rock bend, aktivan tokom devedesetih. Sa tri studijska albuma izdvojila su se nekoliko singla. Osim spotova na tadašnjim muzičkim televizijama nisu doživeli veću popularnost. Ono po čemu su se izdvajali je tročlana postava u kojoj je bubnjar frontmen i pevač.

Ponovo su počeli sa radom ali kao petorka objavili su singl "Water".