8. 2. 2017.

Can't Swim predstavljaju "We Won't Sleep" #video #premijera

Novi spot za Can't Swim kojim najavljuju debi album 'Fail You Again'. Disk će se pojaviti 10. marta za Pure Noise. Pogledaj "We Won't Sleep" u linku ispod.


Every Time I Die i glupi "I Didn't Want To Join Your Stupid Cult Anyway" spot #video #premijera

Every Time I Die će uskoro objaviti spot za "Map Change", kako sami kažu, najbolji od svih prethodnih. Dok čekamo na taj spektakl bend je izmontirao, kako sami kažu, najgori do sada "I Didn't Want To Join Your Stupid Cult Anyway". Više u linku ispod.


Skrillex uživo sa From First To Last #video

Sonny Moore (poznatiji kao Skrillex) je ponovo pevač benda From First To Last. Singl "Make War" objavljen prošlog meseca je bio samo najava onoga šta nas očekuje. Kao da nije prošlo deset godina od njihovog poslednjeg zajedničkog nastupa, pred publikom u Los Angelesu održali su koncert i vratili fanove u emo fazu.


You Me At Six spot za "Give" #video #premijera

You Me At Six su spot za singl "Give" snimili na turneji ali u praznoj sali bez prisustva publike. Aktuelni album 'Night People' je u prodaji a recenziju pročitaj ovde.



Descendents "No Fat Burger" spot #video #premijera

Descendents su odlučili da objave spot za svaku od numera sa albuma 'Hypercaffium Spazzinate' (recenzija)? Animirani "No Fat Burger" pogledaj u linku ispod.