31. 5. 2017.

Ritchie Blackmore objavio dve nove Rainbow pesme

Ritchie Blackmore je prošle godine ponovo oformio Rainbow u novoj postavi i održao nekoliko koncerata. Ovog leta idu i na prvu britansku turneju posle dvadeset godina. U prilog tome objavljene su dve numere, instrumental "Land Of Hope And Glory" (britanska patriotska pesma sa početka dvadesetog veka) i nova verzija Rainbow hita iz 1981. "I Surrender" (napisao je Russ Ballard). Preslušaj pesme u linku ispod.


Hacktivist premijera novog pevača u "2 Rotten"

Hacktivist objalvljuju spot za singl "2 Rotten" u kojem predstavljaju novog pevača Jot Maxi-ja. On je na prošlom albumu 'Outside the Box' gostovao u pesmi "Rotten" koja je sada prerađena sa novim tekstom u metal verziji. Informacije o mogućim novim izdanjima još uvek nema.
Preslušaj "2 Rotten" u linku ispod.


Hundredth neprepoznatljivi sa "Hole"

Hundredth definitivno više ne sviraju "metal" po kome su poznati. Novi materijal je simpatični shoegaze i to potvrđuje četvrti singl "Hole". Tri prethodno objavljena "Neurotic", "Youth" i "Suffer" su već najavila promenu u njihovom zvuku, sve ih pronađi na blogu u povezanim vestima. Bend ovo objašnjava da nisu bili zadovoljni pravcem u kome su se kretali muzički i da im ova promena prija. Preslušaj novu pesmu u linku ispod.