13.06.2015.

Butcher Babies singl "Monsters Ball" / novi album 'Take It Like A Man #video

Prvi singl novog Butcher Babies albuma je "Monsters Ball". Drugi album u karijeri američkog metal benda producirao je Logan Mader (Cavalera Conspiracy, Gojira...). Disk nosi naziv 'Take It Like A Man' i očekuje se 21. avgusta.


Brian Marquis 'I Miss the 90s' EP #video

Brian Marquis je prošlog meseca objavio 'I Miss the 90s' EP, možete ga preslušati na mikerecenzije. Na tom izdanju možete pronaći neke od najboljih obrada koje ćete čuti posle dugo vremena!
Od sada je veći deo albuma i na youtube-u.

Počeo Download Festival #DL2015 #video

Juče je u Donington parku (Engleska) počeo je trinaesti Download Festival. Slipknot su bili zvezde večeri, pored njih nastupili su i Judas Priest, Black Stone Cherry...
Iznenađenje dana je bilo kada su Babymetal izašle na binu sa DragonForce na njihovom nastupu tokom dana na trećoj po veličini bini (The Maverick Stage).

Pogledajte neke od nastupa toko prvog dana:


Dave Grohl je bog! #vesti

Na koncertu u Švedskoj Foo Fighters frontmen je pao sa bine tokom druge pesme (Monkey Wrench) i slomio nogu!
Dave Grohl se publici obratio sa "Volim vas ali sam upravo slomio nogu. Slomio sam nogu!". Posle nekoliko minuta pauze bubnjar Taylor Hawkins je otpevao "Cold Day In The Sun" i "Under Pressure" (Queen / David Bowie). Grohl se vratio na binu i otpevao još tri pesama sedeći da bi se onda sklonio u stranu da mu nameste gips. Hawkins je u tim trenucima otpevao obrade Rolling Stones "Miss You" i Queen "Tie Your Mother Down".
"Hteo bih da plešem sa vama uz sledeću pesmu ali ne mogu" rekao je Grohl i otpevao "All My Life". Koncert Foo Fighters je posle toga nastavljen i do kraja su odsvirali još trinaest pesama.
Na twitter nalogu benda je posle nastupa postavljena rendgenska slika sa prelomom.

Pogledajte "All My Life" snimak sa koncerta.