24. 3. 2017.

Creeper 'Eternity, In Your Arms' recenzija

Roadrunner
2017

Najočekivaniji album ove godine je bez problema opravdao sva očekivanja! Creeper su bend koji vraća slavu punk muzici, ali na pristojan i pošten način. 'Eternity, In Your Arms' je dinamičan, na momente emotivan, ali uglavnom predivan. Ako treba da preslušaš barem jedan album ove godine neka to bude baš ovaj.

Opasni Body Count sa "Black Hoodie"

Da li je ovo najbolji Body Count album? Posle tri singla može da se kaže da nikada bolje nisu zvučali a jednako su provokativni kao na prva dva albuma. S tim što ovoga puta se bave realnim problemima u Americi a najviše rasizmom. 'Bloodlust' se pojavljuje 31. marta, pogledaj novi spot "Black Hoodie" u linku ispod.


Papa Roach detalji 'Crooked Teeth' albuma

Papa Roach su konačno obelodanili detalje novog albuma koji je nazvan 'Crooked Teeth'. Takođe pojavio se i lyric video za poslednji singl "Help". Deveti studijski album pojaviće se 19. maja a na njemu se nalazi deset pesama, gosti su Skylar Grey i Machine Gun Kelly. Više u linku ispod,


All Time Low nova pesma "Last Young Renegade"

Drugi All Time Low singl, za naslovnu numeru, novog albuma 'Last Young Renegade'. Bend je definitivno pop orijentisan u novim pesmama ali to je moglo da se nasluti još na prošlom 'Future Hearts' albumu (pročitajte recenziju).
'Last Young Renegade' se pojavljuje 2. juna.


Northlane objavili novi album 'Mesmer'

Saznali smo šta je 'Mesmer' to je naslov novog Northlane albuma koji možeš odmah i da preslušaš na mikerecenzije. Northlane su na iznenađenje svih sinoć objavili novi album 'Mesmer' kome su prethodila dva singla "Citizen" i "Intuition". Izdanje je dostupno za preslušavanje na svim stream servisima ali odmah može i da se naruči i fizičko izdanje. Razlog za ovakav potez je poklon fanovima i zahvalnost za svu podršku koju dobijaju poslednjih nekoliko godina. U linku ispod preslušaj (odlični) 'Mesmer' i pročitaj poruku benda.