13. 5. 2016.

Bayside objavili "Enemy Lines" singl #video #premijera

Bayside su postavili audio verziju spota "Enemy Lines". To je prvi singl njihovog narednog albuma 'Vacancy'. Disk nas očekuje tek 19. avgusta.


Volbeat spot za "The Devil's Bleeding Crown" #video #premijera

Volbeat su objavili zvanični spot za prvi singl "The Devil's Bleeding Crown". Pesma se nalazi na albumu 'Seal The Deal & Let’s Boogie' koji će se naći u prodaji 3. juna.


Pierce The Veil - Misadventures #recenzija

Fearless Records
2016

Četiri godine čekamo na ovaj album! Bilo bi šteta da je loš, ali nije zapravo je veoma dobar. Pierce The Veil su posebni jer se nisu slepo pridržavali jednog žanra. Njihovo šetanje između pop-punk-a, post hardcore-a i alternativnog rock-a je ono što ih i odvaja od ostalih. Na 'Misadventures' su otišli i korak dalje. Pored numera koje predstavljaju ono po čemu su i poznati uspeli su da unaprede svoj zvuk i pokažu ozbiljnost koje donose godine iskustva.

Pierce The Veil o novom albumu 'Misadventures' #video

Pierce The Veil novi album 'Misadventures' je u prodaji. Kako su nastale neke od pesama i koje se značenje krije iza njih, saznajte od članova benda u linku ispod


Lonely The Brave "Diamond Days" uživo #video #premijera

Novi Lonely The Brave album 'Things Will Matter' je u prodaji od 20. maja. Uživo snimak nove pesme "Diamond Days" nastao u studiju Glasshouse tokom snimanja albuma možete pogledati u linku ispod.

Billy Talent prvi singl "Afraid Of Heights" #video #premijera

Billy Talent su objavili prvi singl "Afraid Of Heights" sa isotimenog albuma. Peti album benda pojaviće se 29. jula. Ovo je prvo izdanje sa Jordan Hastings-om kao bubnjarem koji zamenjuje Aaron Solowoniuk koji je odsutan zbog zdravstvenih razloga.