15. 1. 2013.

Bring Me The Horizon ostali bez gitariste

Britanski metalcore sastav Bring Me The Horizon uskoro izdaje svoj novi album 'Sempiternal'. Najočekivaniji album 2013. godine već je pobrao pažnju publike i muzičke javnosti objavljivanjem prvog singla "Shadow Moses". Četvrto izdanje za momke iz Sheffield-a će definitivno biti album koji će im doneti svetsku slavu i još veću armiju obožavaoca tvrde oni koji su imali privilegiju da preslušaju nove pesme.

Danas je objavljena vest da gitarista Jona Weinhofen je napustio bend. Vest je objavljena na twitter-u od strane benda i sam Weinhofen je poslao poruku u kojoj je potvrdio da više nije deo benda ali da ne želi da otkriva zašto se to desilo.

O procesu snimanja 'Sempiternal'-a Olly Sykes kaže: "Totalno drugačiji pristup pisanju pesama za ovaj album. Radili smo na kompjuteru, snimali ideje i rifove i radili na njima dok ne dobijemo ono što nam odgovara. Novi član benda Jordan Fish na klavijaturama čuće se i na albumu kao i na koncertima. Sa Jordan-om kao članom dobili smo nove mogućnosti u studiju. Mislim da sam ovog puta napisao najbolje tekstove pesama. Dramatični , sarkastični ali najbolje je kako su se spojili sa muzikom."



'Sempiternal' je najavljen za 29. aprila u Evropi. Produkciju je radio Terry Date.

Spisak pesama:
01. Can You Feel My Heart
02. The House Of Wolves
03. Empire (Let Them Sing)
04. Sleepwalking
05. Go To Hell, For Heaven's Sake
06. Shadow Moses
07. And The Snakes Start To Sing
08. Seen It All Before
09. Anti-vist
10. Crooked Young
11. Hospitals For Souls


Нема коментара:

Постави коментар