10. 9. 2013.

Web preporuka: LifeInTheStocks.com

Mike Recenzije uglavnom piše o muzici, što o ljudima koji je sviraju ili njihovim izdanjima. Ovog puta malo o ljudima koji je prezentuju.
Matt Stocks je radio voditelj, DJ, glumac (u pokušaju), svakako čovek koji je u muzici dosta dugo. Sonic Boom Six su ga pozvali da gostuje u pesmi "S.O.S. (State Of Shock)" na njihovom poslednjem albumu, Halestorm su intervju sa njim snimili i delić tog snimka možete videti u njihovom spotu "Freak Like Me".
Ono što Matt Stocks-a odvaja od drugih je predanost ka novim muzičkim ostvarenjima kao i ogromno znanje istorije rock muzike. Fantastične intervjue koje je do sada uradio u velikom broju možete takođe pogledati na sajtu LifeInTheStocks.com samo da nabrojim neka od imena: Papa Roach, Blink 182, Airbourne, Zakk Wylde... Pored snimaka iz prošlosti na sajtu će se uskoro naći i novi intervjui, recenzije, slike sa koncerata, dakle sve što ima veze sa muzikom!

Ako pratite rad ovog mladog čoveka onda znate da se amaterski bavi i glumom što je tokom prvog dana na svojoj web stranici i predstavio sa tri nova klipa u kojima se Stocks pojavljuje u različitim ulogama.

Matt Stocks je bio zaposlen na Kerrang Radio ali posle transformacije te stanice on i još neki voditelji su prestali sa radom.



Нема коментара:

Постави коментар