28. 6. 2013.

Iron Maiden rasprodali koncert za 12 minuta #vesti

3. avgusta u londonskoj 02 areni Iron Maiden su trebali održati poslednji koncert u Britaniji ove godine, ali Iron Maiden su dodali još jedan datum u Londonu 4. avgusta. Bend je na turneji 'Maiden England 2013' na kojoj izvode većinu pesama koje su se našle na koncertnom izdanju iz 1989.
sada je to pretposlednji. Nastup najavljen na trijumfalnom koncertu na ovogodišnjem Download Festivalu u Donington parku rasprodat je za samo 12 minuta.
Ulaznice za drugi 02 nastup su već u prodaji u ticketless (paperless) formatu.

Bruce Dickinson pevač benda je izjavio: "Odlično se provodimo na ovoj turneji. Od prvog koncert u Severnoj Americi prošle godine do evropskih nastupa sada, sve je veoma zabavno. Kao i uvek naši fanovi su odlični i lojalni i mislim da im se sviđa lista pesama koje izvodimo i sama bina i sve što se dešava na njoj. Mislili smo da bi bilo odlično da evropski deo turneje završimo na pravi način koncertom u našoj domovini. Sada umesto jednog imamo dva koncerta."

Rod Smallwood menadžer benda dodaje: "Veoma nam je drago da je prvi nastup rasprodat veoma brzo. Siguran sam da će oba koncerta biti nezaboravna.
U Americi smo već koristili ticketless (paperless) način prodaje karata. (tzv. elektronska karta) i dobili smo mnogo pozitivnih komentara. Sa Ticketless-om samo oni koji plate i mogu da uđu na koncert, cene su manje i ne mogu sajtovi za preprodaju da nepravedno podižu cene na štetu fanova."

Live Nation organizator turneje je naglasio da se ovakav način prodaje karata uveo u sistem samo zbog Iron Maiden.



Нема коментара:

Постави коментар